Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a scandalizat Instagramul cu această filmare. Ce a putut să facă în timp ce conducea…

Publicat: 23/04/2019 | 19:26

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a scandalizat Instagramul cu această filmare. E greu de crezut ce a putut să facă Tristan Tate în timp ce conducea.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a stârnit un val de controverse pe Instagram. Totul s-a întâmplat după ce Tristan Tate a publicat o filmare în care apare la volanul mașinii prietenului său. Nimic suspect până aici! Asta până când englezul scoate din portieră o sticlă de whiskey și își toarnă în pahar. În timpul în care Tristan Tate își prepara cocktail-ul, amicul său ținea volanul de pe scaunul din dreapta.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a turnat whiskey în pahar, apoi Cola și a început să bea în ciuda faptului că se afla la volan. Inconștiența de care a dat dovadă i-a scos din sărite pe unii fani care l-au certat pe Tristan Tate pentru gestul făcut. (CITEȘTE ȘI: TRISTAN TATE VREA SĂ DEVINĂ TĂTIC: ”ESTE DATORIA MEA, CA BĂRBAT, SĂ AM COPII, MAI ALES BĂIEŢI”)

”Ține volanul o secundă. De ce ai Chivas în mașină? Ca să beau. Ai gheață? De ce aș avea gheață? Pentru băuturi. Gata, lasă volanul. Mă descurc. Oricum m-am descurcat tot timpul”, a fost discuția dintre Tristan Tate și prietenul său.

Tristan Tate, în timp ce bea whiskey la volan

Tristan Tate și fratele său au plecat de jos

Frații Tate au reușit să strângă o adevărată avere. Se mândresc cu mașini și case care valorează sute de mii de euro, iar în conturile celor doi enghezi se găsesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate s-au născut într-o familie săracă din Anglia. (CITEȘTE ȘI: TRISTAN TATE ȘI FRATELE LUI, ANDREW, BĂTUȚI DE UN GRUP DE MOLDOVENI: “A FOST O LUPTĂ PE CARE NU O PUTEAM CÂŞTIGA“)

”Când eram foarte săraci am învățat care erau prietenii adevărați. Acum, când suntem milionari, toți vor să fie prieteni cu noi pentru că majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatăl acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datorează lui pe o parte, pentru că era un tip foarte inteligent și ne-a insuflat puțin din inteligența lui. Dacă nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați, trăiam într-o zonă săracă din Anglia. Eu și fratele meu suntem o echipă solidă, tot ce am făcut de la kickboxing sau la orice altă afacere, am făcut împreună”, declara, în urmă cu câteva luni Tristan Tate.

Citește și...