Nuntă în fotbalul românesc! Super-cunoscutul antrenor e naș, iar mire un atacant cu ”pedigree”!

Publicat: 09/06/2019 | 23:38

În Ajunul Crăciunului a decis Younes Hamza să ajungă în fața ofițerului Stării Civile, alături de iubita lui, Raluca, iar cei doi au devenit atunci soț și soție. Naș: Răzvan Lucescu! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Se întâmpla în urmă cu trei ani, când au decis ca petrecerea de nuntă să fie stabilită pentru o altă dată. Și anii s-au scurs, trei la număr, iar ”soțiorii” s-au hotărât: Săftica, 9 iunie 2019! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detaliile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate.

Younes Hamza a cunoscut-o pe Raluca pe când juca în Liga 1, la Petrolul Ploiești, iar după câteva vorbe și apoi întâlniri, cei doi formau un cuplu. Stabil. Iar, parcă pentru a argumenta povestea de dragoste, cei doi au făcut marele salt: s-au căsătorit! A fost doar cu acte, în Ajunul Crăciunului, cununia religioasă și petrecerea de nuntă fiind amânate. Nici ei nu au crezut că ”pas-ul” se va întinde la trei ani, dar… mai bine mai târziu decât niciodată. Duminică, 9 iunie 2019, ziua cea mare. (CITEȘTE ȘI: EL ESTE MILIONARUL CARE A ”ÎNGENUNCHEAT” STEAUA LUI LĂCĂTUȘ! ARE MERCEDES DE 180.000 € ȘI…)

Younes și Raluca au dansat pe ritmuri arăbești, fiind admirați și filmați de nuntași

Nuntă ca în povești, pe ritmuri arăbești

În urmă cu trei ani, la Starea Civilă, în calitate de nași au fost Răzvan Lucescu și soția lui, Ana Maria, așa că duminică, cei doi categoric nu puteau lipsi! Cu atât mai mult cu cât în prima parte a zilei a avut loc cununia religioasă, iar fără nași… Ce ar fi spus preotul? Îmbrăcați elegant, Răzvan, proaspăt campion cu PAOK în Grecia, și soția lui le-au fost alături lui Younes și Ralucăi, în emoționantele clipe când și-au jurat credință și în fața lui Dumnezeu. Apoi, cei câțiva apropiați ai ”vedetelor” s-au răsfirat, urmând să-și dea întâlnire seara, când urma petrecerea.

Răzvan Lucescu, alături de Hamza, fericitul mire

Chiar înainte de ora 19:00, când era programat startul la ”voie bună”, invitații au început să-și facă apariția la restaurantul din Săftica, special amenajat pentru astfel de evenimente. (Cel mai bine platit job din București) Între ei, Lukasz Szukala, alături de iubita lui, dar și doi colegi de echipă ai fostului jucător de la FCSB. Acolo au fost întâmpinați de miri, de cele două perechi de nași, socrii mari, socrii mici… Și a urmat o nuntă chiar ca-n povești, ”udată” cu șampanie fină Armand de Brignac, că prea au așteptat trei ani pentru a-și strânge rudele și prietenii la un loc. (VEZI AICI: FOSTUL ANTRENOR AL LUI GIGI BECALI ÎȘI VINDE AFACERILE & PROPRIETĂȚILE DIN ROMÂNIA. CERE 1,5 MILIOANE € PENTRU ”PALATUL” DIN CARTIERUL BOGĂTAȘILOR!)

Muzical, nunta s-a împărțit în două! S-a cântat în romanește, dar mirele a avut și el un cuvânt de spus și au apărut notele muzicale pe rime arăbești. Nu a lipsit celebra melodie Aicha, a formației Outlandish. Melodie care a ridicat asistența în picioare și a ”condus-o” către ring. Dansul miresei a fost, se pare, alegerea lui Younes. De vreme ce el și Raluca au încântat în ring pe acorduri arăbești.

Nașul Răzvan Lucescu, pe ringul de dans

Hamza și Răzvan Lucescu s-au cunoscut la Xanthi Skoda

Răzvan Lucescu și Younes Hamza nu s-au întâlnit la Petrolul Ploiești, unde ambii și-au pus ”semnătura”. Tunisianul, unul dintre fotbaliștii care au impresionat în Liga 1, se transferase de la echipa prahoveană la sfârșitul lunii ianuarie 2014, iar Răzvan semna cu Petrolul la începutul lui martie. Dar sorții au vrut ca atacantul să ajungă sub bagheta lui Lucescu. Cei doi s-au întâlnit la Xanthi Skoda și s-au înțeles de minune. Răzvan Lucescu se afla de doi ani la cârma grecilor când, în vara lui 2016, la echipă a ajuns Hamza. După câteva luni, Răzvan Lucescu devenea nașul de cununie al fotbalistului. (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE FOTBALIȘTII DE TOP DIN ”NAȚIONALA” LUI CONTRA E SUSPECTAT CĂ S-A ÎNCURCAT CU EX-AMANTA GOLGHETERULUI HAMZA!)

La ultimul meci în care fiul lui ”Il Luce” a stat pe banca lui Xanthi, Younes Hamza avea să înscrie de două ori, cadou pentru nașul lui, în victoria cu 3-0 în fața lui Veria.

Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Răzvan Lucescu și-a văzut visul cu ochii: a câștigat campionatul cu PAOK, primul din cariera sa, al treilea pentru echipa elenă, dar după 34 de ani de pauză. Răzvan pierduse titlul cu un an înainte, după ce Comisia de Disciplină a federației elene i-a penalizat echipa cu 6 puncte, în urma unor violențe la meciul cu AEK. Câștigase însă Cupa Greciei. (NU RATA, AICI: POVESTEA E ULUITOARE… AM AFLAT CUM L-A ”PRINS” SOŢIA PE FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI)

„Nu e doar cel mai frumos moment al carierei mele, e cel mai frumos moment din viața mea! Atmosfera este una incredibilă și așa a fost tot anul. Trăim niște momente fantastice. A fost ceva deosebit tot sezonul, nu doar la acest ultim meci. Am trecut prin multe, am tras tare, dar munca noastră a fost răsplătită. A fost o muncă extraordinară a jucătorilor,” spunea Răzvan Lucescu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...