El este milionarul care a ”îngenuncheat” Steaua lui Lăcătuș! Are Mercedes de 180.000 € și…

Publicat: 08/06/2019 | 23:06

A fost surpriza săptămânii în fotbal! FC Carmen București i-a refuzat Stelei lui Lăcătuș șansa de a promova, într-un meci decisiv între cele două, câștigat de prima cu 1-0. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a descoperit, zilele trecute, pe patronul milionar al echipei cu rezonanțe interbelice la volanul unui Mercedes galben de 180.000 de euro și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

Ovidiu Adrian Onosă. De numele lui se leagă, în mare parte, reînvierea echipei Carmen București, desființată la ordinul Anei Pauker, în 1947! Cine este cel care a reînnodat istoria echipei de fotbal? Un prosper afacerist din Capitală care, pe lângă faptul că se pricepe să facă bani, iubește fotbalul! Motiv pentru care nu a putut sta deoparte de fenomen, implicându-se. La finalul anului 2016, alături de oameni de încredere, Onosă a readus clubul Carmen la viață.

La o tură cu Mercedesul de 180.000 €

Destinul! Carmen a întâlnit la meciul decisiv pentru barajul de promovare în Liga a 3-a chiar pe Steaua, nimeni alta decât echipa armatei, care-i luase locul, în urmă cu 72 de ani. S-a răzbunat crunt pe trupa antrenată de Marius Lăcătuș… Și așteaptă barajul. La fel, patronul Onosă, care vorbește zilnic numai despre marele meci care i-ar putea ”arunca” echipa un eșalon mai sus. O primă treaptă a proiectului de revenire în prima ligă. (CITEȘTE ȘI: SUPER-FOTBALISTUL CFR-ULUI A APĂRUT BEAT LA ANTRENAMENTE ÎNAINTEA MECIULUI DIN WEEKEND CU FCSB)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi-l prezintă, în exclusivitate, pe patronul milionar al echipei Carmen, alături de team-managerul echipei, Cristian Marincea, la o tură de Capitală cu superbul Mercedes în valoare de 180.000 de euro. O cafea a fost binevenită, așa că Onosă a virat dreapta și a oprit bolidul de culoare galbenă în dreptul unei cafenele. El și amicul lui au ieșit rapid din mașină, au urcat treptele și, noroc, nimeni la coadă. Au luat câte o cafea la ”pachet” și au revenit pe locurile confortabile ale Mercedes-ului. Le-au sorbit din mers, continuând, probabil, să pună pe tapet planul de bătaie al echipei revenite în fotbal în urmă cu doi ani. (Cel mai bine platit job din București)

Ovidiu Adrian Onosă, patronul echipei FC Carmen București, conduce un Mercedes de 180.000 de euro

FC Carmen, pasiunea lui Mociorniță

Echipa de fotbal Carmen a fost înființată în 1922 de frații Tudor și Paul Niculescu. O grupare de cartier care, doi ani mai târziu, se înscria în Campionatul Districtului București, categoria a III-a promoție. A urcat în categoria a II-a în 1926, iar câțiva ani mai târziu a reușit promovarea în categoria I.

În 1939, la conducerea echipei a venit Ionel Mociorniță. „Am două pasiuni: o tânără tovarășă de viață aleasă cu gust de fin cunoscător – veritabil bibelou – și un club de fotbal, în care gustul lui a fost, pe alocuri, mai puțin reușit”, spunea fostul om de afaceri. (VEZI AICI: BREAKING NEWS. FOSTUL PATRON MILIONAR AL FCSB-ULUI & SOȚIA S-AU ÎMPĂCAT LA DOUĂ LUNI DE LA DIVORȚ!)

În perioada 1941-1944, FC Carmen a luat parte la campionatul de război. După cea mai mare conflagrație a secolului trecut, echipa a participat la campionatul categoriei „Onoare”. Pe 6 iunie 1945, F.C. Carmen București și-a schimbat denumirea în ASFM – Carmen (Asociația Sportivă a Funcționarilor Mociorniță-Carmen).

Exclusă la ordinul Partidului Comunist

Totul avea să plece de la un amical, în care echipa trebuia să piardă, la ordinul Anei Pauker, ministrul de Externe al României. S-a întâmplat pe 30 noiembrie 1945. Potrivit fiicei lui Ionel Mociorniță, Pauker a ordonat patronului clubului să cedeze meciul cu Dinamo Tbilisi. Scopul era să arate românilor „superioritatea omului sovietic”. Mociorniță a refuzat, partida nu s-a jucat. Ca urmare, clubul a fost supus cercetării de către Comisia Centrală Sportivă a Confederației Generale a Muncii, iar mai apoi, la 19 aprilie, a primit mustrare publică și interdicție un an de a susține meciuri internaționale. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL NICORESCU ȘI-A “ȘIFONAT” MAȘINA DE 350.000 €! SCANDAL ÎN STRADĂ CU ȘOFERIȚA “VINOVATĂ”)

Soarta îi era, însă, pecetluită. În vara anului 1947, echipa a fost desființată, după ce în sezonul 1946-1947 a ocupat poziția a doua în Divizia A. Locul acesteia a fost luat de ASA București, viitoarea Steaua.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...