Breaking news. Fostul patron milionar al FCSB-ului & soția s-au împăcat la două luni de la divorț!

Publicat: 11/05/2019 | 22:02

Este dovada supremă că iubirea rupe orice bariere! Fostul patron milionar al FCSB-ului şi fosta soţie s-au împăcat la două luni de la divorţ. Mai mult, au fost împreună în vacanţă, unde au petrecut clipe de vis. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unei reconcilieri la care mai nimeni nu se aştepta.

În urmă cu două luni, nepotul lui Gigi Becali a divorțat de soția lui, cu care are doi copii. La notar, departe de sălile tribunalului. Au rămas, însă, în relaţii bune, de dragul micuţilor pe care îi au împreună. Cu doar câteva zile înainte de Paşte, omul de afaceri care a figurat, în acte, drept patron al FCSB, s-a întâlnit cu fosta parteneră în parcul Herăstrău. Au profitat pe deplin de momentele petrecute în parc și au discutat minute în șir.  (Cel mai bine platit job din București) 

(VEZI AICI: FOSTA CANDIDATĂ LA PRIMĂRIE S-A ÎMPĂCAT CU SOȚUL DUPĂ CE STABILISERĂ DIVORȚUL!)

Vacanţă de lux la Istanbul

Întrevederea a fost de bun augur. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fostul patron din acte al FCSB-ului s-a împăcat cu ex-soţia lui. Cei doi formează, din nou, un cuplu. De altfel, minivacanţa de Paşte şi de 1 Mai au petrecut-o împreună. Au ales să meargă în Turcia, la Istanbul, unde s-au simţit perfect din toate punctele de vedere. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

În concluzie, nepotul lui Gigi Becali şi fosta soţie au putut sta despărţiţi doar câteva săptămâni. În cele din urmă, şi-au dat seama că sunt sortiţi unul celuilalt. Şi au reluat povestea de dragoste. Ce-i drept, formează un cuplu frumos, iar copiii pe care îi au împreună sunt rodul iubirii lor.

Nepotul lui Gigi Becali s-a împăcat cu fosta soţie

(CITEŞTE ŞI: SOȚIA FOSTULUI FOTBALIST RUPE TĂCEREA! EXCLUDE ORICE ÎMPĂCARE + DECLARAȚII DESPRE INFIDELITĂȚI ȘI VIOLENȚE)

“Tun” de 65 milioane de euro

Până în urmă cu câteva săptămâni, bărbatul a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său, Gigi Becali, acțiunile, iar acum controlează din umbră o grupare din Liga a 2-a. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului condus de latifundiarul din Pipera. Este absolvent al unei facultăți de marketing şi este extrem de iscusit în afaceri.

(NU RATA: CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC! PRIMELE IMAGINI CU EI ÎMPREUNĂ)

La începutul anului 2013, nepotul lui Gigi Becali a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...