Unul dintre fotbaliștii de top din ”naționala” lui Contra e suspectat că s-a încurcat cu ex-amanta golgheterului Hamza!

Publicat: 22/12/2018 | 22:43

Telenovelă în fotbalul din România. Unul dintre jucătorii de top din ”naționala” lui Contra este suspectat că s-ar fi încurcat cu fosta iubită a golgheterului Younes Hamza! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care ar putea declanșa o dispută de pomină. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

El, căsătorit de ani buni, părinte și un jucător cu multiple prezențe sub “tricolor”. Ea, unul dintre cei mai buni şi sexy MC din ţară. Între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, pe care fotbalistul de națională a reușit, până acum, să o țină bine ascunsă.

(VEZI AICI: CUNOSCUTUL FOTBALIST S-A COMBINAT CU…)

Antonia Raisa ar fi avut, în urmă cu aproximativ cinci ani, o relație cu Younes Hamza, la momentul respectiv atacant la Petrolul Ploiești. Legătura s-ar fi încheiat brusc, iar acum artista s-ar afla în tandrețuri cu titularul din ”naționala” lui Cosmin Contra. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

În anturajul fotbalistului, situația ar fi cunoscută. În acest moment, relația “tricolorului” cu presupusa fostă iubită a lui Younes Hamza este sensibilă. Legătura dintre jucător și Antonia Raisa ar fi întărită și de faptul că tânăra și-a tatuat pe corp inițialele sportivului.

(CITEȘTE ȘI: „MAGICIANUL” LUI GIGI BECALI DĂ DE PĂMÂNT CU „AMANTA”)

Lângă care, după un timp, a scris “always and forever (n.r. mereu și pentru totdeauna)”! Suspiciunile sunt amplificate de faptul că fotbalistul de top din ”naționala” lui Cosmin Contra își urmărește, pe Instagram, constant, iubita și îi apreciază fiecare fotografie. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea evenimentelor!

Raisa și tatuajul pe care l-a făcut pentru fotbalistul de top al „naționalei”

Însărcinată cu Hamza?!

Antonia Raisa cochetează cu muzica de aproape un deceniu. De-a lungul timpului, talentele ei artistice au putut fi admirate în cluburile de noapte din Ploiești și București. A devenit un brand după ce a semnat cu Tommo Production, în 2012.

(NU RATA, AICI: POVESTEA E ULUITOARE… AM AFLAT CUM L-A ”PRINS” SOŢIA PE FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI)

“Why” este cel mai de succes single al tinerei care este suspectată că s-ar fi încurcat cu fotbalistul de top din echipa națională. În 2014, s-a scris că Younes Hamza ar fi părăsit pe Petrolul Ploiești pentru că ar fi lăsat-o însărcinată pe Raisa și că nu ar fi dorit să-l recunoască pe micuț. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...