Cunoscutul fotbalist s-a combinat cu amanta: „Este o păpușică!”

Publicat: 10/06/2018 | 22:55

După ce, în urmă cu două luni, vă prezentam, în exclusivitate, AICI, informații despre despărțirea care avea să pună întreaga lume mondenă pe jar, acum, noi amănunte au ieșit la iveală.(Cele mai bune oferte laptopuri) CANCAN.RO, SITE-UL NR. DIN ROMÂNIA, a aflat detalii picante din viața amoroasă a lui Cristian Daminuță, fostul star al clubului din Ștefan cel Mare. (NU RATA, AICI: E OFICIAL! CUNOSCUTUL FOTBALIST A DEPUS DIVORȚUL DE SEXOASA CARE CÂȘTIGĂ 15.000 €/LUNAR)

La câteva luni după ce a spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului stării civile,”răsfățatul fotbalului românesc” ar fi început „să joace în deplasare”, în compania unei tinere focoase din Capitală, potrivit unui apropiat al fotbalistului. (Promotiile zilei la monitoare)

”La început, se fereau de toată lumea. Acum, după ce divorțul a fost oficial, nu mai au niciun stres. Au mers împreună în mai multe localuri de fițe din București. Gata, nu se mai feresc, stau unul lângă altul, au gesturi tandre. Mai mult, Cristi a dormit câteva zile la ea. Din amantă, ea s-a transformat în iubită. E o păpușică”, ne-a declarat sursa citată.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat și cine este femeia care l-ar fi făcut pe fostul jucător legitimat la Internazionale Milano să uite de soție. Cunoscută sub numele „Eli”, tânăra este o prezență constantă în localurile de fițe din Capitală. Pe lângă faptul că se mândrește cu un fizic de invidiat, bruneta lui Daminuță are aspirații înalte. Mai exact, Eli este o antreprenoare de succes. Focoasa brunetă manageriază împreună cu fratele ei o firmă de publicitate.

Eli, ”bruneta lui Daminuță”

Daminuță, legitimat la cluburi mari

În cariera sa, Cristian Daminuţă a fost legitimat la Poli Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, Tiraspol, Viitorul Constanţa, Zakho, Baia Mare, Hapoel Nir Ramat-HaSharon, Olimpia Satu Mare şi Abano Calcio. El are trei  selecţii şi un gol marcat pentru România U17, dar şi patru meciuri disputate pentru România U19.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...