Erotica Sandra a ”exersat” flirtul în weekend! Am filmat-o în timp ce…

Publicat: 11/06/2019 | 09:57

Dublă campioană olimpică, în 2008 şi 2012, Sandra Izbașa a rămas în atenţia fanilor, chiar și după ce, în urmă cu aproximativ patru ani, s-a retras din activitate. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)  Sandra este acum ofiţer la Steaua, fiind totodată şi una dintre cele mai de succes sportive ale clubului, iar în timpul liber adoră să pozeze şi să împărtășească imaginile cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare. (Vezi și: Sandra Izbașa, apariție sexy în noaptea de Halloween! S-a costumat în Black- Cat)

Sportiva a trăit o poveste de dragoste cu Petrișor Ruge, cunoscut de publicul larg ca fiind dansatorul Andreei Bălan. În cei aproape patru ani de relație, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Deși ambii au încercat să își țină idila departe de lumina reflectoarelor, se pare că iubirea nu a triumfat și au decis că este mai bine pentru ei să își vadă fiecare de viața lui și să rămână prieteni. Ceea ce au și făcut. Se înțeleg foarte bine acum și se susțin reciproc în tot ceea ce fac, cel puțin din punct de vedere profesional. (Cel mai bine platit job din București)

„Îmi place să îmi trăiesc viața”

Nu mă simt confortabil când vorbesc despre viață mea privată. Da, știu, s-a scris și că ne-am despărțit și că ne-am împăcat. Lumea din jurul nostru nu prea știe ce se întâmplă și vreau să las lucrurile așa, în continuare în incertitudine. Viața mea personală vreau să o trăiesc așa, să nu o împart cu lumea. Vreau ca oamenii să mă țină minte prin rezultatele pe care le-am atins și cu ceea ce fac în prezent.

În momentul de față nu mă simt pregătită și nu mă văd mireasă. Dar, toate la timpul lor potrivit! Nu mă grăbesc, îmi place să îmi trăiesc viața. Am încheiat gimnastica la vârsta de 24 de ani și acum mă bucur zilnic de viață, de ceea ce nu am avut parte în perioadele de cantonament și în toată cariera mea de sportiv”, spunea Sandra în urmă cu doi ani. (VEZI AICI: SANDRA IZBAŞA a dezvăluit detalii din viaţa ei intimă: “La 18-19 ani…”)

Două întâlniri

Ca o persoană singură și disponibilă, Sandra Izbașa a ”exersat” flirtul în weekend. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a filmat-o pe frumoasa blondină în timp ce cocheta nu cu unul, ci cu doi bărbați. Deoarece e singură și își permite, erotica Sandra s-a îmbrăcat lejer, dar în același timp foarte sexy. A pus pe ea o pereche de jeanși negri, scurți, ce îi lăsau la vedere picioarele lucrate și un body roz aprins, mulat pe corp, și a ieșit la plimbare.

Sandra Izbașa a ”exersat” flirtul în weekend

Prima dată s-a întâlnit cu un tânăr, pe care l-a lăsat undeva în centrul Capitalei, apoi a plecat spre următoarea întâlnire. A lăsat mașina în parcare și a mers să se vadă cu al doilea tânăr, alături de care a avut parte de o plimbare pe cinste. Ce-i drept, cu niciunul dintre cei noi nu a împărțit gesturi de apropiere, care să trădeze o posibilă relație, însă nu ar fi exclus ca măcar cu unul dintre ei să încerce să se cunoască mai bine.

A interpretat un rol în comedia „Faci sau taci”

După ce și-a încheiat cariera impresionantă de sportivă, Sandra a îmbrăţişat un rol în televiziune, devenind, în 2016, prezentatoarea ştirilor sportive de la Televiziunea Română. Însă nu a durat decât trei luni de zile. Sportiva a acceptat o nouă provocare, şi anume să interpreteze un rol în comedia „Faci sau taci”. Își dorea foarte tare să îmbrățișeze această meserie și a avut ocazie să demonstreze că  se pricepe foarte bine și la actorie, nu doar la gimnastică.

(Citește și: A provocat suspine pe podium, dar s-o vezi dezbrăcată! Cum arată campioana Sandra Izbaşa, într-un costum de baie minuscul)

Iura Luncașu a ajuns la mine prin Augustin Viziru. M-a sunat în februarie dacă aș vrea să joc într-un film. I-am spus să nu fie deocheat, că în rest n-am nicio problemă. Acum e vorba de o comedie polițistă. M-am întâlnit cu Iura, mi-a prezentat proiectul, am fost foarte încântată și-am zis da. Ne-am mai văzut o dată și mi-am dat seama că Ema se apropie foarte mult de ceea ce sunt eu. Mi-a plăcut ideea și-am vrut să o facem! Și cred că a ieșit un superfilm„, mărturisea fosta campioană olimpică înainte de lansarea peliculei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...