Fotbalistul care l-a înfuriat pe Gigi Becali a făcut chef calificat cu șpriț și manele!

Publicat: 10/06/2019 | 22:41

Petrecere mare în lumea fotbalistică de la noi din țară. ”Italianul” de la FCSB a lăsat în urmă problemele de la echipa lui Gigi Becali și a organizat un chef calificat pentru a celebra botezul fiului său. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale de la party-ul pus la cale de fotbalistul care l-a înfuriat pe patronul multimilionar. (CITEȘTE ȘI: A FOST MARTORĂ LA SCANDALUL PRODUS DE EXCENTRICUL MILIONAR: ”A LOVIT-O ÎN PIEPT! DACĂ E BOGAT, CREDE CĂ… ”)

Adrian Stoian, fotbalistul care a fost adus cu mare tam-tam la formația roș-albastră, de la Crotone – dar care a dispărut subit din echipă după criticile dure ale patronului Gigi Becali – a organizat o mega-petrecere pentru a celebra așa cum se cuvine botezul micuțului său. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini unice de la cheful pus la cale de ”italianul” de la FCSB. (CITEȘTE ȘI: “FOSTUL” BIANCĂI A DAT ATACUL LA O BUNĂCIUNE DIN PLOIEȘTI! MESAJELE PRIVATE AU AJUNS LA NOI)

Distracție cu rosé și trabucuri

Fotbalistul care l-a înfuriat la culme pe latifundiarul din Pipera se pare că a lăsat în urmă problemele de la FCSB și a chefuit pe cinste alături de prietenii săi. După ceremonia de creștinare a micuțului său, ”italianul” de la FCSB și-a strâns prietenii și familia într-un local de lux din Craiova. Printre invitații de seamă ai mijlocașului – care a fost adus ca o vedetă la FCSB, unde a jucat însă doar 100 de minute – s-au numărat Alex Pena, impresarul său, dar și colegul său, Mihai Bălașa.

Fotbalistul care l-a înfuriat pe Gigi Becali, Adrian Stoian, și-a botezat băiețelul

Adrian Stoian și-a dorit ca cei care i-au fost alături la emoționantul eveniment să se delecteze cu cele mai bune preparate culinare, dar și cu cele mai rafinate băuturi. Iar, ca tacâmul să fie complet, după ce au deschis mai multe sticle de rosé și au pufăit mai multe trabucuri, Adrian și prietenii săi au încins ringul de dans. Atmosfera a fost întreținută de câțiva lăutari. (NU RATA, AICI: NUNTĂ ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! SUPER-CUNOSCUTUL ANTRENOR E NAȘ, IAR MIRE UN ATACANT CU ”PEDIGREE”!)

Fotbalistul care l-a înfuriat pe Gigi Becali a făcut chef calificat cu șpriț și manele!

Criticat dur de Gigi Becali!

”Pe mine m-a dezamăgit Stoian, da, dar e problema lui Teja. Trebuie să-l mai verifice el. De fapt, o să-i verifice pe rând. Eu o să vă spun de ce nu mi-a plăcut Stoian, ca să nu mai zică lumea nu ştiu ce. Noi am luat, şi toată lumea l-a lăudat, un mijlocaş central. Un mijlocaş central care trebuie să verticalizeze, să joace în faţă. Dacă fugi de joc şi pasezi numai în spate…”, a declarat finanţatorul FCSB, în urmă cu mai multe sătpămâni.

Adrian Stoian, 95 de meciuri în Serie A în tricoul echipei Crotone

Adrian Stoian, 95 de meciuri în Serie A

Adrian Stoian (28 de ani) a ajuns la formația din Italia în urmă cu cinci ani. Mijlocașul a bifat 95 de meciuri în Serie A, în tricoul echipei Crotone, formație pentru care a reușit să înscrie 11 goluri doar în campionat.

Paul Răducanu, primul antrenor al lui Stoian la Şcoala lui Gică Popescu îl descria pe fotbalist într-un interviu din 2013 drept un tip excepţional: „De la 8 ani îl ştiu, un copil înţelept cu spirit de echipă şi trăsături de lider fără a fi tupeist!”. Principalele atuuri ale lui Stoian: „Tehnica în regim de viteză, dribling util, spre poartă, nu în lateral”.

Iar tehnicianul evocă şi un episod-emblemă din junioratul lui Stoian: „În 2007, în semifinala campionatului naţional de juniori, eram conduşi, 0-1 prin minutul 80. Adrian a venit la margine şi mi-a cerut să-i las libertate totală pe final, am acceptat. Stoian a egalat şi apoi a înscris golul victoriei! Avea doar 16 ani!”. (NU RATA, AICI: SOȚIA LUI RAREȘ BOGDAN A RUPT TĂCEREA: ”MI S-A PĂRUT FIGURANT ȘI AROGANT! AVEA MUSTAȚĂ…”)

„Fișa” lui Adrian Stoian

  • n. 11 februarie 1991
  • mijlocaş ofensiv, joacă şi extremă sau în spatele vârfului
  • A jucat la: Şcoala de Fotbal Gică Popescu (2006-2008), AS Roma (2008-2012, împrumutat un sezon la Pescara şi unul la Bari), Chievo (din iulie 2012), Genoa, Bari, Crotone
  • 31 de meciuri şi 6 goluri pentru România U17, U19 şi U21
  • 2 prezențe la naționala mare în partide amicale

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...