Acasă » Exclusiv » Soția lui Rareș Bogdan a rupt tăcerea: ”Mi s-a părut figurant și arogant! Avea mustață…” + multe amănunte despre căsnicia lor

Soția lui Rareș Bogdan a rupt tăcerea: ”Mi s-a părut figurant și arogant! Avea mustață…” + multe amănunte despre căsnicia lor

De: Cancan 09/06/2019 | 23:42

Pe Rareș Bogdan îl știe o țară întreagă, în curând va afla despre el și întregul continent. Florina, soția proaspătului europarlamentar, este o femeie frumoasă și extrem de sexy, iar în curând va aduce pe lume și o fetiță. Florina Bogdan mărturisește că nu l-a plăcut la început pe Rareș pentru că avea mustață și îl credea figurant. A cucerit-o, însă, cu eleganța lui și cu buchete impresionante de flori. Frumoasa soție vorbește și despre averea familiei, explică de ce nu doarme cu soțul ei în pat și mai dezvăluie secretele mutării lui Rareș Bogdan în politică, într-un interviu acordat Cristinei Sișcanu Ionescu.

Soția lui Rareș Bogdan, Florina, este cu siguranță una dintre cele mai frumoase și mai sexy femei din rândul soțiilor de politicieni. Proaspătul europarlamentar și Florina s-au cunoscut în urmă cu zece ani, la Cluj. La prima vedere, mustața lui Rareș nu era tocmai pe placul Florinei, care îl și catalogase ca fiind figurant și arogant.

Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei„, a mărturisit Florina la Cristina Șișcanu Show.

(Citește și: Jobul despre care puțini știu! Cu ce se ocupă astăzi soția lui Rareș Bogdan. Imagini incendiare cu aceasta)

„Nu mi-a arătat că este gelos”

De atunci, Rareș Bogdan își surprinde soția cu buchete impresionante de flori. De fiecare dată, buchetul trebuie să fie mai mare decât cel precedent. Își trăiesc povestea de dragoste relaxați, departe de tiparul căsniciilor în care femeia stă la cratiță, iar bărbatul aduce bani în casă.

Niciodată nu mi-a arătat că este gelos. Întotdeauna mi-a acordat libertatea de care am nevoie. Ne-o acordăm reciproc. Nu am simțit niciodată că sunt proprietatea cuiva. Eu, dacă vreau să fac ceva, el acceptă și este de acord cu tot ceea ce-mi doresc eu. Nu trebuie să-i cer voie sau să-l anunț, uite aș vrea să fac asta, el înțelege. Înainte de toate, noi suntem prieteni. Într-adevăr, părerea mea e că nu există familie care să nu mai fi avut certuri, să nu aibă probleme, este inevitabil. Dar noi ne înțelegem, suntem prieteni și discutăm„, a mai declarat soția lui Rareș Bogdan.

Rareș și Florina Bogdan vor avea o fetiță

Fiul lor va avea în curând și o surioară. Decizia de a mări familia i-a aparținut exclusiv micuțului: „Datorită lui Mihai vom fi din nou părinți, a pus foarte multă presiune în ultimul an. Când era micuț nu-și dorea un frate sau o soră. În schimb, de un an încoace, tot timpul spunea eu sunt singur, tu de ce ai soră, tati de ce are, toți prietenii mei au, voi chiar vreți să mă lăsați singur? Am stat, am reflectat asupra dorinței lui. După care am stat și m-am gândit cine este cel mai important pentru mine în viața asta, copilul meu. Și așa am ajuns la această decizie„.

„Nu stiu dacă Rareș va ajunge președintele României”

Fostul realizator TV a fost încurajat de soție atunci când s-a decis să schimbe platoul cu scena politică: „Mi-am dorit foarte mult pentru el. El are stofă de politician, are creier. Întotdeauna i-am spus, tu ai creier pentru cât zece oameni la un loc. În presă el a arătat tot ce putea arăta, nu avea unde să meargă mai sus și era momentul să facă un pas și o schimbare în viața lui.

Nu stiu dacă Rareș va ajunge președintele României, dar e normal să aibă… pentru că el poate, potențial există, și este păcat unde este creier să nu-l folosești. Momentan nu m-am gândit la așa ceva, dar îi doresc din tot sufletul tot ce-i mai bun pentru el și să ajungă… el nu trebuie să se oprească aici, trebuie să meargă mai departe. Pentru că poate„.

(Vezi aici: Rareș Bogdan, întrevedere cu Angela Merkel la Sibiu: “Locul nostru este în prima linie”)

Florina este jurist și deține o sală de sport

După ce Rareș Bogdan și-a depus declarația de avere, în presă au apărut informații conform cărora Florina a fost remunerată anul trecut cu un salariu lunar de 12.000 de lei, fiind angajata unei firme de transport unde prestează ca jurist. Florina mai deține împreună cu asociatul ei și o sală de sport modernă, iar în trecut a avut și o florărie. Tatăl ei este considerat ca fiind unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din Ardeal.

În primul rând, sunt bogată sufletește. Poate să spună Mihai, cum te-am educat și cum ți-a spus mama să fii? Modest. Nu-mi place să vorbesc despre treburile astea, am spus, provin dintr-o familie… am avut posibilități, sunt bani munciți, părinții mei au muncit cu multă sudoare. Am muncit și eu și muncesc în continuare pentru bani. Asta nu e o laudă, suntem niște oameni care trăim bine. Amândoi aducem, niciodată nu m-a întrebat, nici eu nu verific câți bani ai adus tu, amândoi muncim și aducem bani„, spune frumoasa soție a politicianului.

(Citești și: “The Movement” reinventează mișcarea! Soția prezentatorului Rareș Bogdan a pregătit noi provocări)

„De când s-a născut Mihai, doarme cu mine în pat”

Cu banii la grămadă, familia Bogdan își construiește acum o nouă casă. Una mai mare și mai încăpătoare, mai ales că în curând vor fi patru. Patul l-a împărțit în ultimii ani doar cu fiul ei: „Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Părerile sunt împărțite, nu țin cont de ce zic alții, așa simt, va veni ziua în care el nu-și va dori să mai doarmă cu mine în pat. Cele mai frumoase amintiri sunt de când dormeam cu mama mea, mă ținea în brațe„.

Nu doar dormitorul e o problemă în familia lui Rareș Bogdan, ci și dressingul. Proaspătul politician arată ca scos din cutie la fiecare apariție, cravata și batista fiind parte din personalitatea lui. Și Florina e pasionată de ceea ce înseamnă modă, dar nu neaparat și de etichete.

Ca oricărei femei îmi plac hainele, oricâte aș avea o să spun că nu am. Mă uit în dulap și zic că nu am. Eu nu cred că există o femeie care să spună că nu-i plac hainele sau că nu-și dorește. Nu dau banii neapărat pe haine de firmă. Haina trebuie să-ți vină, să spui că e pentru tine, chiar dacă nu este făcută la un designer sau la un croitor, să simți că haina respectivă te reprezintă. Nu întotdeauna ce este firmă este neapărat bun sau frumos„, spune Florina Bogdan.

Și pentru că uneori copiii mai spun și lucruri trăsnite, Mihai crede că dragostea dintre părinții lui e ușor dezechilibrată: „Tati n-o iubește pe mama prea mult, dar mama îl iubește„.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o frumoasă zonă turistică
Orașul din România unde chiriile încep de la 9 LEI pe lună. Se află într-o...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...