Soția lui Rareș Bogdan a rupt tăcerea: ”Mi s-a părut figurant și arogant! Avea mustață…” + multe amănunte despre căsnicia lor

Publicat: 09/06/2019 | 23:42

Pe Rareș Bogdan îl știe o țară întreagă, în curând va afla despre el și întregul continent. Florina, soția proaspătului europarlamentar, este o femeie frumoasă și extrem de sexy, iar în curând va aduce pe lume și o fetiță. Florina Bogdan mărturisește că nu l-a plăcut la început pe Rareș pentru că avea mustață și îl credea figurant. A cucerit-o, însă, cu eleganța lui și cu buchete impresionante de flori. Frumoasa soție vorbește și despre averea familiei, explică de ce nu doarme cu soțul ei în pat și mai dezvăluie secretele mutării lui Rareș Bogdan în politică, într-un interviu acordat Cristinei Sișcanu Ionescu.

Soția lui Rareș Bogdan, Florina, este cu siguranță una dintre cele mai frumoase și mai sexy femei din rândul soțiilor de politicieni. Proaspătul europarlamentar și Florina s-au cunoscut în urmă cu zece ani, la Cluj. La prima vedere, mustața lui Rareș nu era tocmai pe placul Florinei, care îl și catalogase ca fiind figurant și arogant.

Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei„, a mărturisit Florina la Cristina Șișcanu Show.

(Citește și: Jobul despre care puțini știu! Cu ce se ocupă astăzi soția lui Rareș Bogdan. Imagini incendiare cu aceasta)

„Nu mi-a arătat că este gelos”

De atunci, Rareș Bogdan își surprinde soția cu buchete impresionante de flori. De fiecare dată, buchetul trebuie să fie mai mare decât cel precedent. Își trăiesc povestea de dragoste relaxați, departe de tiparul căsniciilor în care femeia stă la cratiță, iar bărbatul aduce bani în casă.

Niciodată nu mi-a arătat că este gelos. Întotdeauna mi-a acordat libertatea de care am nevoie. Ne-o acordăm reciproc. Nu am simțit niciodată că sunt proprietatea cuiva. Eu, dacă vreau să fac ceva, el acceptă și este de acord cu tot ceea ce-mi doresc eu. Nu trebuie să-i cer voie sau să-l anunț, uite aș vrea să fac asta, el înțelege. Înainte de toate, noi suntem prieteni. Într-adevăr, părerea mea e că nu există familie care să nu mai fi avut certuri, să nu aibă probleme, este inevitabil. Dar noi ne înțelegem, suntem prieteni și discutăm„, a mai declarat soția lui Rareș Bogdan.

Rareș și Florina Bogdan vor avea o fetiță

Fiul lor va avea în curând și o surioară. Decizia de a mări familia i-a aparținut exclusiv micuțului: „Datorită lui Mihai vom fi din nou părinți, a pus foarte multă presiune în ultimul an. Când era micuț nu-și dorea un frate sau o soră. În schimb, de un an încoace, tot timpul spunea eu sunt singur, tu de ce ai soră, tati de ce are, toți prietenii mei au, voi chiar vreți să mă lăsați singur? Am stat, am reflectat asupra dorinței lui. După care am stat și m-am gândit cine este cel mai important pentru mine în viața asta, copilul meu. Și așa am ajuns la această decizie„.

„Nu stiu dacă Rareș va ajunge președintele României”

Fostul realizator TV a fost încurajat de soție atunci când s-a decis să schimbe platoul cu scena politică: „Mi-am dorit foarte mult pentru el. El are stofă de politician, are creier. Întotdeauna i-am spus, tu ai creier pentru cât zece oameni la un loc. În presă el a arătat tot ce putea arăta, nu avea unde să meargă mai sus și era momentul să facă un pas și o schimbare în viața lui.

Nu stiu dacă Rareș va ajunge președintele României, dar e normal să aibă… pentru că el poate, potențial există, și este păcat unde este creier să nu-l folosești. Momentan nu m-am gândit la așa ceva, dar îi doresc din tot sufletul tot ce-i mai bun pentru el și să ajungă… el nu trebuie să se oprească aici, trebuie să meargă mai departe. Pentru că poate„.

(Vezi aici: Rareș Bogdan, întrevedere cu Angela Merkel la Sibiu: “Locul nostru este în prima linie”)

Florina este jurist și deține o sală de sport

După ce Rareș Bogdan și-a depus declarația de avere, în presă au apărut informații conform cărora Florina a fost remunerată anul trecut cu un salariu lunar de 12.000 de lei, fiind angajata unei firme de transport unde prestează ca jurist. Florina mai deține împreună cu asociatul ei și o sală de sport modernă, iar în trecut a avut și o florărie. Tatăl ei este considerat ca fiind unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din Ardeal.

În primul rând, sunt bogată sufletește. Poate să spună Mihai, cum te-am educat și cum ți-a spus mama să fii? Modest. Nu-mi place să vorbesc despre treburile astea, am spus, provin dintr-o familie… am avut posibilități, sunt bani munciți, părinții mei au muncit cu multă sudoare. Am muncit și eu și muncesc în continuare pentru bani. Asta nu e o laudă, suntem niște oameni care trăim bine. Amândoi aducem, niciodată nu m-a întrebat, nici eu nu verific câți bani ai adus tu, amândoi muncim și aducem bani„, spune frumoasa soție a politicianului.

(Citești și: “The Movement” reinventează mișcarea! Soția prezentatorului Rareș Bogdan a pregătit noi provocări)

„De când s-a născut Mihai, doarme cu mine în pat”

Cu banii la grămadă, familia Bogdan își construiește acum o nouă casă. Una mai mare și mai încăpătoare, mai ales că în curând vor fi patru. Patul l-a împărțit în ultimii ani doar cu fiul ei: „Mihai, de când s-a născut, doarme cu mine în pat. Părerile sunt împărțite, nu țin cont de ce zic alții, așa simt, va veni ziua în care el nu-și va dori să mai doarmă cu mine în pat. Cele mai frumoase amintiri sunt de când dormeam cu mama mea, mă ținea în brațe„.

Nu doar dormitorul e o problemă în familia lui Rareș Bogdan, ci și dressingul. Proaspătul politician arată ca scos din cutie la fiecare apariție, cravata și batista fiind parte din personalitatea lui. Și Florina e pasionată de ceea ce înseamnă modă, dar nu neaparat și de etichete.

Ca oricărei femei îmi plac hainele, oricâte aș avea o să spun că nu am. Mă uit în dulap și zic că nu am. Eu nu cred că există o femeie care să spună că nu-i plac hainele sau că nu-și dorește. Nu dau banii neapărat pe haine de firmă. Haina trebuie să-ți vină, să spui că e pentru tine, chiar dacă nu este făcută la un designer sau la un croitor, să simți că haina respectivă te reprezintă. Nu întotdeauna ce este firmă este neapărat bun sau frumos„, spune Florina Bogdan.

Și pentru că uneori copiii mai spun și lucruri trăsnite, Mihai crede că dragostea dintre părinții lui e ușor dezechilibrată: „Tati n-o iubește pe mama prea mult, dar mama îl iubește„.

Citește și...