Lora & Ruby au dansat erotic la nunta Andreei Bălan, iar noi avem filmările în exclusivitate!

Publicat: 16/09/2019 | 23:20

Duminică a fost una dintre cele mai importante zile din viața Andreei Bălan. Artista s-a cununat religios cu alesul inimii sale, George Burcea. Cei doi au petrecut într-un cadru de poveste împreună cu cei mai importanți oameni din viața lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase. Ruby și Lora au ”rupt” ringul cu dansurile erotice. (CITEȘTE ȘI: CINE ESTE VEDETA CARE A PRINS BUCHETUL ARUNCAT DE MIREASA ANDREEA BĂLAN)

După ce au fost cununați religios, iar micuța lor a primit taina botezului, Andreea Bălan și George Burcea au organizat o petrecere de cinci stele într-un renumit local din București, acolo unde s-au distrat alături de cele mai importante persoane din viața lor. La scurt timp după ce Andreea Bălan și George Burcea i-au lăsat pe invitați cu gurile căscate cu fabuloasa coregrafie de la dansul mirilor, în renumita locație s-a dat startul unui mega-party. (NU RATA: FABULOASA POVESTE A CELUI MAI BOGAT ROMÂN. DANIEL DINES A ”BIFAT” 3 DIVORȚURI ÎN ULTIMII 6 ANI!)

Lora și Ruby au fost sufletul petrecerii

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini senzaționale de la petrecerea cu ștaif care a fost organizată, până-n cel mai mic detaliu, de Andreea Bălan și partenerul ei de viață.

De departe Lora și Ruby au fost sufletul petrecerii. Cele două artiste, care au venit neînsoțite la nunta Andreei Bălan, au făcut senzație pe ringul de dans. La un moment dat, Lora și Ruby au oferit un adevărat regal de senzualitate. Îmbrăcate cu cele mai sexy rochițe, cele două cântărețe au furat privirile tuturor în momentul în care și-au unduit trupurile bine definite pe muzică.

Lora & Ruby, dans erotic la nunta Andreei Bălan

Atât Lora, cât și Ruby  au arătat tuturor cât sunt de pricepute în ale dansului. Abordând cele mai erotice mișcări, cele două cântărețe au reușit să acapareze atenția tuturor. Cu greu, reprezentanții sexului tare au putut să își mute privirea de la mișcările celor două artiste. (VEZI ȘI: ”REGINA LUXULUI” A LUAT PRÂNZUL CU EX-UL MULTIMILIONAR AL ANNEI LESKO)

Lora & Ruby, mișcări senzuale pe ringul de dans

Săndel Bălan, invitat de seamă la nunta artistei!

Printre invitații de marcă la nunta Andreei Bălan s-a numărat și tatăl ei, Săndel Bălan. Cu toate că au existat mai multe zvonuri cu privire la prezența lui la eveniment,  Andreea Bălan a explicat clar, înainte de nuntă, că totul este foarte bine între ea și tatăl ei, astfel că acesta nu avea cum să lipsească într-o zi atât de importantă.  Artista a fost întâmpinată de părintele său chiar la intrarea în biserică. Săndel Bălan și-a așteptat fiica plin de încredere și de emoție.

Mai mult decât atât, tatăl vedetei a preferat discreția. Aproape toată seara, Săndel Bălan a stat liniștit la masă lângă bunica vedetei și a admirat pe îndelete petrecerea organizată de celebra lui fiică. (NU RATA: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)