”Bombardiera” lui Slav s-a anturat cu fostul logodnic al ”Pamelei de România”!

Publicat: 15/09/2019 | 23:50

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu cele mai neașteptate „mișcări de trupe” din lumea showbizului. ”Bombardiera” lui Victor Slav s-a anturat cu fostul logodnic al ”Pamelei de România”. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI BOGAT ROMÂN A ”FUGIT” ÎN AMERICA CU SEXY-SOȚIA)

Sexoasa brunetă cunoscută drept Raluca ”Bombardiera” a trăit, aproximativ un an, o poveste de dragoste cu prezentatorul de la Kanal D. După ce a ”divorțat” de Slav, Raluca a încercat să își găsească liniștea sufletească în brațele unuia dintre cei mai râvniți burlaci din Muntenegru, dar se pare că relația s-a terminat mai repede decât a debutat, așa că tânăra a fost pusă în situația de a se reorienta rapid. Așa se face că fosta iubită a prezentatorului TV s-a anturat cu ex-logodnicul Simonei Trașcă. (NU RATA: CEL MAI FENTOSAN PUȘTI DIN LUMEA BUNĂ A FĂCUT SENZAȚIE ÎN ”CARTIERUL MILIONARILOR” CU UN HAREM DE 5 SEXOASE!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Raluca Silea în unul dintre centrele comerciale din partea de nord a Capitalei. ”Bombardiera” lui Victor Slav nu a ieșit singurică din casă. Bruneta a fost însoțită de nimeni altul decât fostul logodnic al ”Pamelei de România”. Împreună cu Vasyy Borneu și un al tânăr, Raluca s-a perindat prin mai multe magazine, unde se pare că i-a sfătuit pe cei doi bărbați ce o însoțeau să își aleagă câteva articole vestimentare. (VEZI ȘI: ANDREEA ANTONESCU, DECLARAȚII TRANȘANTE DESPRE DIVORȚ)

Raluca s-a anturat cu fostul Simonei Trașcă

”Bombardiera” & Vasyy, shopping de calitate!

Cu toate că a încercat să treacă neobservată și mai tot timpul a păstrat o anumită distanță de Vasyy Borneu, câțiva martori ne-au povestit că bruneta și ex-iubitul Simonei Trașcă au fost protagoniștii câtorva momente mai intime. În timp ce se plimbau prin mall, Vasyy Borneu ar fi îmbrățișat-o pe brunetă de mai multe ori. Fapt ce ne duce cu gândul la o nouă idilă care s-ar prefigura în lumea mondenă.

După repriza de shopping, Raluca Silea, Vasyy Borneu și prietenul lor au intenționat să urce într-un taxi, doar că bruneta a părut extrem de reticentă și i-a sfătuit pe cei doi companioni să folosească o aplicație car-sharing. (NU RATA: RUDELE LUI DANY VICOL ÎL PRESEAZĂ PE GINO IORGULESCU SĂ LE PLĂTEASCĂ 3.000.000 €)

Raluca Silea nu s-a arătat prea încântată când Vasyy Borneu a vrut să se urce într-un taxi

Destinație comună!

După câteva minute de așteptare, când micuța mașină comandată de Raluca și-a făcut apariția, cei trei s-au suit în autoturism și s-au îndreptat către un complex commercial din zona Băneasa, acolo unde ar locui Vasyy Borneu.

Ajunși la destinație, Raluca Silea s-a îndreptat cu pași repezi spre intrarea blocului. Grăbită sau dorind să păstreze o oarecare distanță de cei doi companioni, bruneta, pur și simplu, nu s-a uitat în spate și a mers liniștită spre intrarea care părea să-i fie extrem de cunoscută. (VEZI ȘI: ”FAIMOSUL” DE LA EXATLON I-A DĂRUIT INELUL UNEI NECUNOSCUTE LA RESTAURANT!)

”Bombardiera” lui Slav a păstrat o oarecare distanță față de ex-ul ”Pamelei de România”

Cine este Raluca Silea!

Fosta iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o cunoscută casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA: MULTIMILIONARUL ROBERTINO A ”DAT” DAUNĂ GRAVĂ UNUI LAMBORGHINI URUS DE 350.000 €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...