”Faimosul” de la Exatlon i-a dăruit inelul unei necunoscute la restaurant!

Publicat: 15/09/2019 | 00:36

S-a pus în genunchi și a cerut-o! De nevastă! Este vorba de celebrul Giani Kiriță, fost fotbalist la Dinamo București și, acum, vedetă în showbiz. S-a întâmplat la un mare eveniment, cu băuturi și mâncăruri fine: ziua lui Ensar Duman! CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii picante, dar și pline de umor care s-au consumat la petrecerea de zile mari de miercuri, la care au luat parte zeci de vedete.

Ensar Duman, om de afaceri de origine turcă, și-a chemat prietenii pentru a ciocni un păhărel de șampanie! Vorba vine… Prietenii, foarte mulți la număr, s-au încins, în restaurantul de lux unde businessman-ul a organizat petrecerea. Și a ieșit cu o… cerere în căsătorie!

CITEȘTE AICI: GIANI KIRIȚĂ AR FI RENUNȚAT LA VICII ÎN TIMPUL EXATLON-ULUI. “DATORITĂ EMISIUNII, EL ESTE OK ACUM”

Autorul? Giani Kiriță, nimeni altul decât fostul ”câine”, ca jucător, dar, de câțiva ani, un adevărat idol al iubitorilor de emisiuni mondene. ”Exatlon” a fost, probabil, momentul de vârf al lui Giani, acolo unde parcă ar fi făcut legea mai tare decât pe dreptunghiul verde din ”Ștefan cel Mare” sau de pe la turcii care i-au oferit transferul afară. De ceva timp, ”killer-ul” lui Dinamo a ieșit, ușor, din poisaj, dar a lovit bine de tot săptămâna aceasta!

NU RATA: GIANI KIRIȚĂ A ÎNCERCAT SĂ COMBINE O SEXOASĂ CU MIȘCĂRI DE BALERIN!

Giani Kiriță a îngenuncheat și a cerut-o de nevastă pe frumoasa domnișoară

Vali Vijelie și Jean de la Craiova îi cântă la nuntă…

Invitat la ziua lui Ensar, Giani a fost sufletul petrecerii. Alături de prietenii lui mai buni, Vali Vijelie, Margherita de la Clejani, Jean de la Craiova sau Cătălin Cazacu (fost exatlonist și el), Giani a cedat în fața formelor voluptuoase ale unei ”prințese” aflată la masă, care i-a căzut cu tronc. Așa că a acționat rapid, instinctual, așa cum o făcea pe când juca, atunci când adversarul pleca pe contraatac: tare! ”Gata, fac nuntă”, ar fi spus Giani, iar prietenii lui au rămas mască!

VEZI AICI: GIANI KIRIȚĂ A RĂBUFNIT DUPĂ CE I-A FOST ADRESATĂ O ÎNTREBARE DESPRE FOSTA SOȚIE. CE L-A DERANJAT ATÂT DE MULT

S-a așezat, în genunchi, în fața fetei, a scos inelul și a cerut-o de nevastă. Spre deliciul celor de la masă, care și-au dat seama, în cele din urmă, că e doar o glumă. Vali Vijelie și Jean de la Craiova s-au ”ofertat”: ”Cântăm la nuntă!” Nu vor cânta, deocamdată, pentru că Giani Kiriță se ține de șotii. Și de aceea e și foarte îndrăgit de publicul care-l așteaptă, din nou, pe micile ecrane. Acum, dacă fetele îl vor și live…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...