Giani Kiriță ar fi renunțat la vicii în timpul Exatlon-ului. „Datorită emisiunii, el este OK acum”

Publicat: 23/08/2019 | 23:00
Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România, dinamovistul Giani Kiriță, s-ar fi lăsat de vicii odată cu intrarea sa în televiziune, mai precis, în timpul reality-show-ului Exatlon. Dezvăluirile au fost făcute, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, de către un apropiat al echipei care a realizat celebra emisiune. (VEZI ȘI: IMAGINILE OBȚINUTE DE CANCAN.RO VORBESC DE LA SINE… GIANI KIRIȚĂ E TERORIZAT DE HOȚI)
Fostul «faimos», care acum a ajuns să și prezinte, alături de prietenii lui Cătălin Cazacu și Victor Slav, emisiunea „Vulturii de noapte” de pe Kanal D, ar fi reușit, datorită programului spartan din timpul competiției să renunțe la alcool, dar și la alte… substanțe.

„Mai pufăie câte un trabuc. În rest…”

„Singurul mic viciu care i-a mai rămas este să mai pufăie câte un trabuc. În rest, Giani este «clean» de tot! Exatlon a fost un adevărat «rehab» pentru el, omul și-a dat seamă că viciile alea, alcoolul sau anumite pastile, chestii halucinogene poate, erau periculoase și nesănătoase, mai ales pentru un sportiv, mă rog, fost sportiv.
Așa că a renunțat la ele. Când stai câteva luni fără ceva de care ești dependent – că la Exatlon nu aveai voie, evident, alcool sau alte lucruri de acest gen -, la un moment dat și uiți că ai avut nevoia respectivă. Totul este în creier. Așa că, datorită nouă, emisiunii, el este OK acum. Poate că, dacă nu era Exatlon, nu s-ar fi lăsat niciodată de vicii!”, a povestit, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, unul dintre membrii fostei echipe de la Exatlon România, sezonul 1, care a lucrat, pe atunci, cot la cot cu fostul dinamovist.
Citește și...