Imaginile obținute de CANCAN.ro vorbesc de la sine… Giani Kiriță e terorizat de hoți!

Publicat: 10/01/2019 | 22:55

Fostul star al formației din Ștefan cel Mare e terorizat de hoți! De frica celor care sustrag oglinzile retrovizoare, Giani Kiriță a luat o măsură radicală. CANCAN.RO, SIT-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul savuroase cu bolidul de zeci de mii de euro pe care îl deține „faimosul” de la Exatlon. (CITEȘTE ȘI: MILIARDARUL “NEGRILĂ”, RECLAMAT ÎN “DOSARUL” DISPARIȚIEI A 3 STICLE DE DOM PERIGNON LA NUBA!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit, în traficul aglomerat din București, pe fostul jucător de fotbal Giani Kiriță. După toate aparențele, fostul căpitan al echipei Dinamo este terorizat de hoții de oglinzi! Asta pentru că și-a trecut numele pe ele, foarte vizibil… (NU RATA, AICI: I-AM AFLAT SECRETUL! UITE CUM S-A SUBȚIAT MICUTZU)

Este plauzibil că, imediat cum și-a cumpărat noul bolid de lux, cu care face senzație pe străzile Capitalei, Giani Kiriță a mers, glonț, la un atelier de profil, unde le-a cerut specialiștilor să îi graveze, pe oglinzi, cu litere de tipar, numele pe care îl poartă cu atâta mândrie.

Nici nu-i de mirare, că, acum, „faimosul” iese îi evidență de fiecare dată când își face apariția pe stradă. Oricine poate să-i recunoască mașina fostului jucător de fotbal, după numele gravat pe oglinzi. (VEZI ȘI: CUNOSCUTA VEDETĂ DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A RENUNȚAT COMPLET LA HAINE ȘI…)

Giani Kiriță și-a inscripționat numele pe oglinzile bolidului

Mama lui vrea să îl însoare

Niculina Ivan, mama fostului fotbalist, își dorește să-l vadă din nou la casa lui, cu o femeie iubitoare, care să îl respecte. De altfel, a mai povestit ea, Giani Kiriță i-a promis înainte să plece la filmările pentru „Exatlon” că o să se gândească serios la însurătoare. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI A ADUS-O ÎN ROMÂNIA PE ”ANGELINA JOLIE A ITALIEI”!)

„Îi zic să se stabilească la casa lui. O să fie mult mai bine așa, are o stabilitate. Nu-mi place că e singur! El mi-a promis asta înainte să plece la «Exatlon», că o să se gândească să se însoare. Acum nu are o iubită stabilă, pentru că a avut doar relații pasagere în ultima vreme”, a povestit Niculina Ivan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)