I-am aflat secretul! Uite cum s-a subțiat Micutzu

Publicat: 09/01/2019 | 22:37

Unul dintre cei mai apreciați artiști de stand-up comedy din România a reușit să slăbească fantastic. Celebrul Micutzu a luat măsuri serioase după ce ajunsese să cântărească aproape 170 de kilograme. Cu multă muncă și cu o voință de fier, în mai puțin de trei ani, artistul a atins o greutate care să-i permită să se simtă bine în pielea lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a aflat secretul și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care arată cum s-a subțiat. (CITEȘTE ȘI: SCHEMA PRIN CARE MILIARDARUL SENEGALEZ A PUS MÂNA PE O BRIGADĂ DE SUPER-FRUMUSEȚI DIN ROMÂNIA)

Micutzu și-a dorit foarte mult să slăbească și a reușit! Artistul are acum 120 de kilograme și a mărturisit că, în trei ani, a “topit” 50 de kilograme. Cu toate acestea, umoristul pare că nu vrea să se oprească aici și continuă lupta cu kilogramele. (NU RATA, AICI: SEXOASA ÎL ”DENUNȚĂ” CU PROBE PE FOTBALISTUL-VEDETĂ AL LUI HAGI)

În pas vioi spre sala de fitness

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Micutzu în zona Obor din București. Aflat la volanul bolidului său, un BMW seria 7, artistul conducea hotărât spre sala de fitness din zona Tei, acolo unde, de multă vreme, acesta și-a propus să topească kilogramele pe bandă rulantă.

După ce a scăpat de traficul haotic din Capitală, odată ajuns în zona Tei, unde se află sala de fitness, Micutzu s-a arătat pus pe fapte mari. (CITEȘTE ȘI: VAGONUL DE TREN CARE A PURTAT SICRIUL REGELUI MIHAI I, VANDALIZAT DE NAVETIȘTI)

Micutzu a reușit să slăbească fantastic!

Imediat după ce și-a parcat BMW-ul, umoristul a coborât sprinten din mașină și, după ce și-a luat rucsacul și sticla de apă, s-a îndreptat cu pași repezi spre sala de fitness. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NOUL FUNDULEȚ SILICONAT DE 10.000 €!)

Micutzu a topit 50 de kilograme în trei ani

Cum arată micuța lui Micutzu

Dumitrița, iubita lui Micutzu

Micutzu, cum este cunoscut simpaticul Cosmin Nedelcu, are o iubită tânără, o brunetă minionă! Moldoveanca de peste Prut i-a furat inima, iar cei doi par că se potrivesc de minune. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL BRAȘOVULUI A ÎNNOPTAT LA HOTEL CU MILIONĂREASA!)

Dumitrița, de profesie inginer, este din Chișinău. Cei doi sunt împreună de anul trecut, dar nu toți fanii artistului o cunoșteau pe frumoasa brunetă. Așa că el a prezentat-o lumii întregi. Dumitrița și Micutzu se implică în tot felul de activități caritabile, potrivit paginilor lor de socializare, și par că au foarte multe lucruri în comun. Dumitrița participă la aproape toate show-urile umoristului, iar cei doi se plimbă în străinătate ori de câte ori au ocazia. (NU RATA, AICI: A MURIT, IAR AZI A FOST ÎNMORMÂNTAREA! GIGI BECALI, DISTRUS DE DURERE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...