A murit, iar azi a fost înmormântarea! Gigi Becali, distrus de durere! Primele declarații

Publicat: 08/01/2019 | 15:53

Astăzi este o zi tristă pentru Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB și-a condus pe ultimul drum tatăl, iar la înmormântare au participat mai multe nume sonore din lumea sportului din România. Printre cei care i-au fost alături lui Mihai Stoica într-o zi atât de grea se numără și Gigi Becali, care a făcut declarații dureros de sincere despre moartea părintelui prietenului său. 

Citește și: Ce scrie pe certificatul de deces al tatălui lui Mihai Stoica  

Gigi Becali, declarații dureros de sincere la înmormânatarea tatălui lui Mihai Stoica

Tatăl lui Mihai Stoica a fost înmormântat în această după-amiază la cimitirul “Sfântul Ilie” din Pipera, iar la slujba religioasă au fost prezenți membrii familiei, prieteni apropiați de-ai lui Meme, printre care și Gigi Becali. Patronul de la FCSB a oferit un interviu emoționant în fața jurnaliștilor, el subliniind că moartea tatălui lui Mihai Stoica nu e o dramă și că acesta a scăpat de suferința la care era supus din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Latifundiarul a mai precizat că Meme este un om puternic și că va reuși să depășească în curând această cumpănă din viața sa.

“Nu e greu, nu e o dramă. Când e bolnav te aştepţi şi te obişnuieşti. Când moare cineva brusc atunci e durere. Şi mai ales când vezi că suferă spui bine că a scăpat de suferinţă. Asta este, toţi o să ajungem. Eu nu am ce sfaturi să-i dau lui Mihai Stoica, el e puternic şi înţelege asta”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Gigi Becali a acordat un interviu la înmormântarea tatălui lui Mihai Stoica

Mihai Stoica, îngenuncheat de moartea tatălui său

Ilie Ioan Stoica s-a stins din viață duminică, 6 ianuarie, și avea 84 de ani. Deși era bolnav, familia lui este îngenuncheată de durere. Recent, Mihai Stoica a făcut mărturii sfâșietoare despre părintele său, pe care l-a condus pe ultimul drum astăzi.

“Nu m-a lăudat foarte des, dar când făceam ceva bun îi spunea mamei şi ea îmi spunea să nu mai spun nimănui. Îl sunam după fiecare meci şi cei care l-au cunoscut ştiu despre ce om vorbim. Tata a fost om mare. Este o încărcătură emoţională. Cu două luni în urmă conducea maşina. Tata a fost cel mai inteligent om.”, a declarat Mihai Stoica într-o emisiune de la Antena Stars.

Citește și...