Primele imagini cu noul funduleț siliconat de 10.000 €!

Publicat: 08/01/2019 | 22:44

La soare te poți uita, dar la ea, ba! Raluca Podea, una dintre cele mai cunoscute blonde din showbiz-ul românesc, a făcut senzație cu posteriorul siliconat, în cartierul bogătașilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai hot imagini ale începutului de an. Atenție, conținutul nu este recomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL BRAȘOVULUI A ÎNNOPTAT LA HOTEL CU MILIONĂREASA!)

Fosta asistentă de la OTV Raluca Podea reușește să atragă privirile tuturor, la fiecare apariție. Fostul model a făcut senzație și zilele trecute. (NU RATA, AICI: MILIARDARUL KABIROU I-A LUAT SEXY JURISTA NERVOSULUI SYDA!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe senzuala blondină în zona de nord a Capitalei. Raluca a mers la unul dintre restaurantele de fițe de pe malul lacului Herăstrău.

De cum a parcat în fața localului de lux, Raluca Podea a atras atenția inclusiv datorită bolidului de lux pe care îl conduce. Îmbrăcată lejer, dar în ton cu vremea de afară, Raluca și-a pus în valoare posteriorul bine modelat de medicul estetician, alegând să poarte pantaloni cât mai mulați.

Imediat ce a coborât din mașină, ex-asistenta de la OTV și-a lăsat bijuteria pe patru roți pe mâna unui valet și s-a grăbit să intre în local. După ce s-a pupat cordial, pe obraz, cu o prietenă, care o aștepta, au intrat amândouă în luxosul local. (NU RATA, AICI: VICA BLOCHINA, FOSTA PREZENTATOARE DE LA PROTV, A INTRAT PE CAMERĂ LA MARRIOTT CU ”ELVEȚIANUL” BIRLIC!)

Raluca Podea a făcut senzație cu posteriorul „tunat”, în cartierul bogătașilor

Decizie îndrăzneață!

Chiar dacă este una dintre cele mai frumoase blonde din showbiz, Raluca Podea nu se mulţumeşte doar cu atât. Decizia pe care a luat-o blondina, toamna trecută, a uimit pe toată lumea. Fostul model vrea să-şi lungească picioarele şi vrea să-şi facă o operaţie estetică în acest sens. (NU RATA, AICI: FLORINEL COMAN, FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL LUI GIGI BECALI, A ”RUPT-O” PE MANELE DE ZIUA BOMBEI-SEXY!)

“Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă”, a mărturisit Raluca, într-o emisiune TV.

Din câte se pare, bisturiul a devenit un bun prieten al Ralucăi Podea. Toamna trecută, blondina a fost supusă mai multor intrevenții chirurgicale pentru remodelarea posteriorului, dar și pentru un implant de sprâncene. Pentru aceste intervenții, care au avut loc într-o renumită clinică din Turcia, Raluca Podea se pare că a scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro. (CITEȘTE ȘI: ȘTIRISTA DE LA ANTENĂ E ÎN TATONĂRI CU UN PATRONAȘ MANIERAT!)

Raluca Podea, fost fotomodel

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaților. Diva este mama unui băieţel, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România. (CITEȘTE ȘI: RALUCA PODEA, GOALĂ ÎNTR-UN PROSOP DE BAIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...