Cum arăta Micutzu înainte să devină celebru! Era slab și total diferit de acum

Publicat: 11/07/2018 | 10:03

Milioane de români din țară și de peste hotare îl știu după numele de scenă: Micutzu și puțini, după cel din buletin, respectiv: Cosmin Nedelcu. Cu toții râd la glumele lui atunci când merg la show-urile la care acesta participă sau dau play la vreo filmare apărută pe Internet. Există însă curioși care vor să știe cum arăta îndrăgitul comediant la începutul carierei, dar și alte aspecte din viața lui privată. Astfel, după o cercetare amănunțită, am găsit poze vechi cu actorul. Transformarea este vizibilă.

Citește și: Cum răspunde Micutzu la atacul lui Mircea Badea: ”Nu aș vrea să mă pornesc!”

Micutzu, cochetează și cu actoria, și cu muzica

În urmă cu nouă ani, de exemplu, Micutzu avea mai puține kilograme, iar look-ul său era diferit – îi plăcea să își poarte părul mai lung decât îl are în prezent. În plus, după cum se poate vedea în colajul de mai jos, nu evita atât de mult sacoul, care, nu-i așa, îl vine foarte bine!

Cosmin Nedelcu, așa cum îl știu cei din familie, prietenii apropiați și colegii de breaslă, s-a născut pe 22 iulie 1986 în Focșani. El a absolvit Liceul de Artă “Gh. Tattarescu” din orașul natal, unde în urmă cu două luni a avut loc un scandal sexual în care a fost implicată fosta directoare a instituției, care a fost fotografiată în ipostaze intime cu un elev.

În 2015, Micutzu a participat la un eveniment important al Liceului de Artă “Gh. Tattarescu” din Focșani. Atunci el și-a revăzut foștii profesori și elevii liceului în care el a învățat.

Citește și: În timpul unui roast la care a participat și Micutzu Roxana Vancea a recunoscut cum o înnebunea Mihai Bendeac în dormitor: ”Îmi făcea un sex oral foarte bun, mă f***a foarte bine”

Așa arăta în 2009 comediantul Micutzu. Sursa foto: Facebook

În vârstă de 31 de ani, el a studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) “I.L.Caragiale” din București. Micutzu cochetează și cu muzica și, printre cele mai cunoscute melodii se numără ”Cine e Grasuta?”, cu aproape 11.500.000 de vizualizări pe YouTube.

Micutzu este un cunoscut și apreciat actor de stand-up comedy, având numeroase spectacole în toate orașele din țară. El a jucat în drama “WebSiteStory”, realizată de Dan Chișu și apărută în cinematografie în 2010, dar și în filmul “Private Party”, în regia lui Octav Chelaru.

Citește și...