Cum răspunde Micutzu la atacul lui Mircea Badea: ”Nu aș vrea să mă pornesc!”

Publicat: 06/07/2018 | 09:03

Unul dintre cei mai apreciați actori de stand up comedy din România a vorbit într-un interviu acordat paginademedia.ro despre planurile de viitor, dar și despre un conflcit mai vechi dintre el și Mircea Badea, cel care l-a pus la zid de mai multe ori. 

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a mărturisit în cadrul interviului că, din perspectiva lui, ”E prea devreme pentru un serial gen Seinfeld, cu un comediant în prim-plan.„Mi se pare devreme să pui un comediant să fie în centrul unui serial pentru că am senzația că niciunul dintre noi nu e atât de important în momentul ăsta. Mai e nevoie de încă 10 ani„. Discuția s-a mutat apoi pe anumite vedete din televiziune despre care a fost provocat să vorbească.

Prima a fost Andreea Esca, ireproșabilă din pucntul lui de vedere.

”Mi se pare un om senzațional care a rămas și va rămâne în memoria românilor ca un om senzațional. A făcut foarte multe chestii cu multă eleganță și și-a făcut meseria în mod impecabil. Omul acela a reușit să fie constant ani de zile. Eu nu cred că mai există un alt român care să rămână constant, la același nivel. Asta mi se pare o performanță, jos pălăria.”

Lucrurile nu au mai stat așa când a fost întrebat despre Mircea Badea, despre care se știe că l-a atacat public. Micutzu a păstra însă decența: ”„O să mă abțin. Nu aș vrea să mă pornesc”.

”Oameni sau viermi?”

Mircea Badea i-a criticat dur pe Micutzu şi pe Mihai Bendeac pentru reluarea colaborării cu Antenele. Vorbele dure au ajuns şi la urechile lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, care a răspuns pacifist la atacul realizatorului TV.

Mircea Badea a tunat şi a fulgerat la adresa lui Mihai Bendeac şi a lui Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, care şi-au reluat colaborarea cu Antena.

Contactat de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 de vedere, Micutzu a spus că nu vrea să se implice în acest scandal, transmiţând totuşi un mesaj referitor la criticile lui Mircea Badea.

”Nu am niciun punct de vedere. Să fie sănătos! Da, sunt la filmări. Filmăm un nou sezon din ”Băieţi de oraş”. Nu vreau să mă bag în chestii de genul ăsta”, a declarat Micuztu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Mircea Badea i-a atacat dur pe Mihai Bendeac şi pe Micutzu pentru revenirea la Antene: ”Asta mi-a spus un prieten după ce a citit articolele despre cele două javre care, după ce au înjurat Antenele şi oamenii de aici, n-au avut nici cea mai mică problemă să apară ca nişte floricele profitând de libertatea totală conferită lui Bendeac, dar şi de lipsa totală de caracter a acestuia. Deja este un tipar pe care îl vedem şi în societate, în general. Categorii substanţiale de forme de viaţă înjură, contestă, #rezistă, urlă, protesteaza împotriva unor entităţi, dar se reped hulpav să adune bani, scutiri de impozite, gratuităţi, facilităţi sau oportunităţi de carieră acordate de respectivele entităţi. Prietenul meu avea dreptate: ”P*****i se bucură şi la un zgârci! Cum să nu plonjeze la banii Antenei?!” Aşadar: Oameni sau viermi? Asta e întrebarea. Forma de viata din filmulet face ceea ce cretinii ar numi imprecis “stand up comedy”. Treaba lui. Si a viermilor care rad la o asemenea monstruozitate. Problema e ca mamutul injurator apare la Antena1. Ati ghicit: e in trupa lui Bendeac. Eu am mai vazut asta de prea multe ori. Incep sa ma cam satur. A mai ramas foarte putin timp. Tic tac, tic tac!”  
Citește și...