Scandal sexual la Liceul de Artă din Focșani! Directoarea instituției, fotografiată în ipostaze intime cu un elev

Publicat: 14/05/2018 | 08:01

Au fost făcute publice mai multe imagini în care ar apărea directoarea Liceului de Artă Gh. Tatarescu din Focșani, Diana Rozalai Tăicuțu, și un elev. În fotografiile postate recent apar o femeie și un tânăr care se îmbrățișează și se sărută, apoi sunt prezentați dezbrăcați. Imaginile ar fi fost postate chiar de soțul directoarei, cei doi aflându-se în plin divorț.

Citește și:  Directoarea Liceului de Artă din Focşani a demisionat, după ce au apărut poze cu ea goală alături de un elev

Relația dintre Diana Rozalai Tăicuțu, care este și șefa Inspectoratului Școlar Județean din Focșani, și Ovidiu Saghin (19 ani) ar fi una mai veche, de când elevul era minor. Imaginile în care apare directoarea liceului ar fi fost făcute chiar în locuința ei, pe data de 28 aprilie. Fotografiile au fost șterse ulterior de pe Facebook și republicate de stiridefocsani.ro.

Potrivit sursei citate, directoarea Diana Rozalai Tăicuțu ar fi făcut presiuni pentru ca fotografiile să dispară din spațiul public. Tânărul din imagini ar fi confirmat pentru presa locală că el este cel din fotografii. Mai mult, el nu ar fi negat existența acestei relații pe care o consideră cât se poate de normală. Elevul susține că totul ar fi o răzbunare a soțului directoarei, pe care ar fi șantajat-o cu imaginile.

 

Citește și...