Directoarea Liceului de Artă din Focşani a demisionat, după ce au apărut poze cu ea goală alături de un elev

Publicat: 14/05/2018 | 11:47

Diana Rozalia Tăicuţu, directoarea Liceului de Artă din Focşani, şi-a dat demisia în această dimineaţă, după ce ce ieri au apărut pe Internet mai multe fotografii cu ea și unul dintre elevii săi în ipostaze indecente. Preluate de presa din toată România, ulterior, profesoara a mărturisit  despre imagini că ar fi fost făcute publice chiar de soțul ei. Cei doi sunt în plin proces de divorț.

Deși a renunțat la funcția de conducere, Diana Rozalia Tăicuţu va fi cercetată de o comisie a Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea. Până la luarea unei decizii în cadrul fostei directoare a Liceului de Artă din Focşani, oficialii instituției condamnă categoric și se delimitează de astfel de acțiuni care dăunează interesului învățământului și prestigiului profesiei de dascăl, potrivit monitorulvn.ro.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere montată de fostul soț al profesoarei

Elevul în compania căruia Diana Rozalia Tăicuţu a fost surprinsă goală și sărutându-l se numește Ovidiu Saghin. Tânărul are 19 ani. Fosta directoare a Liceului de Artă din Focşani a mai declarat că imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere montată în locuința ei personală, de către fostul ei soț.

„Viaţa mea intimă şi privată nu poate deveni subiect de presă doar pentru a-i folosi fostului meu soţ în procesul de divorţ. Vă rog sa retrageti imaginile pentru care am formulat plângere penală împotriva fostului meu soţ. De asemenea, nici dacă în viaţa mea privată de persoană desparţită în fapt de sotul meu ar interveni o relatie cu un adult în vârstă de 20 de ani, adica mai tânăr cu 14 ani decât mine, nu aş permite nimănui să îmi vatăme viaţa personală pentru un astfel de lucru.De aceea, în numele respectului pe care vi-l port ca publicaţie serioasă vă rog să retrageţi imaginile”, a anunțat Diana Tăicuțu, potrivit Libertatea.

Citește și...