Mesajul publicat de elevul de 19 ani din Focșani care are o relație cu directoarea liceului. ”Să nu o învinovățim pe doamna”

Publicat: 16/05/2018 | 21:13

Ovidiu Saghin, elev la un liceu de arte, din Focșani, și directoarea școlii, Diana Tăicuțu, au ajuns subiect național după ce au fost filmați în ipostaze intime.

Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime chiar în casa femeii. Ea a fost condamnată că și-ar fi sedus propriul elev încă din vremea când era minor. Pe de ală parte, elevul în vârstă acum de 19 ani a negat acest lucru și și-a asumat tot, susținând că nu a făcut nimic rău.

Prietenii virtuali ai băiatului l-au provocat pe acesta să vorbească mai mult despre aceste acuzații, arătându-se în tabăra lui.

”Te bagă ăștia în depresie, cum au făcut și cu alți copii care au făcut aceeași chestie ca tine. Un sfat: închide televizorul, nu te uita la hate (n.r. ură) și fă ce vrei în continuare, doar ai 18 ani. Aviz pentru hateri. Fiecare are viața lui și nimeni nu îi poate zice ce sa facă cu ea, nici macar familia!”, i-a scris cineva. Ovidiu i-a răspuns:  ”Iată un om mai înțelept! Cu gândire matură. Ai aprecierea mea!”ț.

Comentariile au curs: 

Cât despre așa zisă “dragoste” a lor, D-na în cauză e singura vinovată….si soțul care a postat imaginile din răzbunare, pătând grav atât imaginea ei cât și a liceului din care făcea parte. De fapt asta urmărea….”, îi scrie un alt prieten pe Facebook. 

Să nu o învinovățim pe doamna”, îi răspunde Ovidiu într-un alt comentariu.

Citește și Directoarea Liceului de Artă din Focşani a demisionat, după ce au apărut poze cu ea goală alături de un elev

Citește și...