Fotbalistul lui Gigi Becali a adus-o în România pe ”Angelina Jolie a Italiei”!

Publicat: 09/01/2019 | 22:39

E clar că se iubesc! Mihai Bălașa a adus-o în România pe iubita sa, Giusi Tesoriere, alături de care a luat masa la un restaurant de lux din Capitală. Cea supranumită ”Angelina Jolie a Italiei”, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood, a atras privirile tuturor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Mihai Bălașa nu traversează deloc o perioadă bună la FCSB, pe finalul anului trecut fiind aspru criticat de Gigi Becali, care a promis că fundașul nu va mai fi titular odată cu reluarea sezonului în Liga 1. Din fericire pentru internaționalul român, în tot acest timp, a avut un sprijin de nădejde, în persoana iubitei sale, Giusi Tesoriere.

(VEZI AICI: ”TRĂDARE” ÎNTRE FOTBALIŞTII LUI REGHE?!)

O superbă brunetă alături de care Mihai Bălașa formează un cuplu încă din perioada când evolua pentru echipa de tineret a lui AS Roma. Între cei doi este, clar, dragoste mare, dacă ținem cont că fotbalistul a adus-o, deja, în țara noastră! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe fundaș și frumoasa italiancă la un local select din Capitală.

De la restaurant, la farmacie!

Cea supranumită ”Angelina Jolie a Italiei” a ales o salată, în timp ce iubitul ei  s-a orientat către un meniu destinat sportivilor, care să nu îi afecteze organismul. Au petrecut în restaurant aproximativ două ore. La plecare, galant, Mihai Bălașa i-a facilitat iubitei sale ieșirea din local. A ținut, ca un adevărat domn, ușa, după care și-a luat partenera de mână.

Înainte să ajungă acasă, au intrat într-o farmacie, de unde Mihai Bălașa și-a cumpărat, probabil, diverse unguente, pentru mușchi. Că, doar, vorba aia, este și el fotbalist! Ulterior, jucătorul lui Gigi Becali și iubita sa, Giusi Tesoriere, s-au urcat într-un Porsche Cayenne, înmatriculat în Dâmbovița, proprietatea fundașului, și s-au făcut nevăzuți.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI A DIVORȚAT ÎN SFÂRȘIT ȘI S-A COMBINAT CU ”JUNIORUL” UNUI MILIONAR)

Mihai Bălașa și iubita lui se pregătesc să iasă din farmacie

Discreți cu viața personală

Mihai Bălașa și Giusi Tesoriere sunt foarte discreți cu aparițiile în public. Inclusiv pe conturile personale de socializare, fotografiile cu cei doi sunt foarte rare. Preferă să nu iasă în evidență și să-și trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. De precizat că “Angelina Jolie a Italiei” are 27 de ani, cu aproape patru mai mulți față de fundașul FCSB-ului.

(NU RATA, AICI: FIUL LUI DANIEL BĂLAȘA A MURIT LA DOAR 5 ANI. FOSTUL FOTBALIST ȘI SOȚIA LUI SUNT ÎNGENUNCHEAȚI DE DURERE

Gigi Becali l-a făcut praf!

În ultimele etape din 2018, Mihai Bălașa a avut evoluții slabe în tricoul lui FCSB, iar Gigi Becali nu a ratat ocazia să-l pună la zid. “Cum ajunge mingea la Bălașa, tremur. Îl iau la Steaua, îi dublez salariul, iar el scade în loc să crească. Însemnă că e o problemă. E ceva în neregulă! Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopți.

Ce perioadă proastă? Îi dublez salariul, îl pun căpitan și ne nenorocește? Îl driblează toată lumea, e cel mai slab fundaş central pe care l-am avut eu la Steaua. Iulian Cristea va veni în locul lui!”, au fost cele mai dure declarații ale lui Gigi Becali la adresa lui Mihai Bălașa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...