Giani Kiriță a încercat să combine o sexoasă cu mișcări de balerin!

Publicat: 15/07/2019 | 23:08

Fostul star al formației din Ștefan cel Mare pare să aibă veleități de Don Juan. Giani Kiriță a încercat să combine o sexoasă cu mișcări de balerin. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul demențiale.(CITEȘTE ȘI: REGHE, SUPER-DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE: “ÎMI PARE RĂU PENTRU DAN ALEXA ȘI FAMILIA LUI!” CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎNTRE EL ŞI ANAMARIA PRODAN)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Giani Kiriță în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoralul românesc, Nuba Mamaia, acolo unde dinamovistul a ales să petreacă alături de câțiva prieteni.(NU RATA, AICI: ”DONJUANUL DE LA PROTECȚIA CONSUMATORILOR” A RENUNȚAT DEFINITIV LA VEDETA PRO TV PENTRU…)

Din câte s epare, fostul star al echipei din Ștefan cel Mare nu a ratat ocazia și și-a etalat veleitățile de ”vânător” în renumitul club din Mamaia. După ce a testat terenul, Giani Kiriță și-a ochit victima și cu foarte mult tact a ”atacat”. Pentru a intrat în grațiile unei reprezentante ale sexului frumos, fostul sportiv a apelat la un artificiu de-a dreptul surprinzător. Concret, Giani Kiriță a încercat să o combine pe sexoasa, care se pare că îi picase cu tronc, cu mișcările unui balerin. Fără să-i pese de privirile indiscrete ale celor din jur, fostul sportiv a început să-și miște fizicul pe ritmurile amețitoare ale muzicii.

Și-a făcut ”numărul” în Nuba

Cu toate că nu este un dansator iscusit, mișcările puțin stângace ale fostului jucător de fotbal se pare că au adus rezultatul dorit. După câteva piruete, Giani a reușit să-i capteze întreaga atenție a sexoasei cu care se pare că a petrecut întreaga seară.(NU RATA, AICI: SUPER-CAMPIONUL MMA L-A ”TURNAT” LA PARCHET PE CUNOSCUTUL RAPPER DE LA ANTENA 1: ”MI-A ADUS UN JOINT PE CARE SĂ-L FUMEZ ȘI MI-A LĂSAT 800 € CA SĂ MĂ LAUD CU EI!”)

Giani Kiriță a încercat să combine o sexoasă cu mișcări de balerin!

Mama lui vrea să îl însoare

Niculina Ivan, mama fostului fotbalist, își dorește să-l vadă din nou la casa lui, cu o femeie iubitoare, care să îl respecte. De altfel, a mai povestit ea, Giani Kiriță i-a promis înainte să plece la filmările pentru „Exatlon” că o să se gândească serios la însurătoare.(NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. ALEX ”COPIL BĂTRÂN”, CONDAMNAT LA 3 ANI ȘI 6 LUNI DE ÎNCHISOARE! MOTIVUL: A VÂNDUT COCAINĂ UNOR OFIȚERI SUB ACOPERIRE!)

„Îi zic să se stabilească la casa lui. O să fie mult mai bine așa, are o stabilitate. Nu-mi place că e singur! El mi-a promis asta înainte să plece la «Exatlon», că o să se gândească să se însoare. Acum nu are o iubită stabilă, pentru că a avut doar relații pasagere în ultima vreme”a povestit Niculina Ivan. 

A debutat în anul 1997!

Giani Kiriță s-a născut pe 3 martie 1977, în București, și e un jucător de fotbal din România retras din activitate. Giani Kiriţă are doi copii: Roxana şi Marco. În cariera sa de fotbalist, Giani Kiriţă a evoluat pentru Rocar Bucureşti, Dinamo, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi FC Clinceni. Pentru echipa naţională, fostul fundaş a jucat de patru ori.(NU RATA, AICI: IUBITA UNUI CUNOSCUT FOTBALIST ROMÂN E NOUA BOMBĂ-SEXY A POLITICII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...