”Donjuanul de la Protecția Consumatorilor” a renunțat definitiv la vedeta PRO TV pentru…

Autor:
Publicat: 14/07/2019 | 22:06

Chiar dacă a dat de înțeles că ar vrea să se împace cu ”fata de la meteo”, “donjuan-ul de la Protecția consumatorilor” a ales cu cine rămâne. A renunțat definitiv la vedeta de la PRO TV și trăiește o poveste de dragoste cu o frumoasă tânără care are anumite tangențe cu televiziunea din Pache Protopopescu. Cei doi sunt nedezlipiți și petrec aproape tot timpul împreună. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile-dovadă. (CITEȘTE ȘI: VEDETA ANTENEI 1 ȘI ”FRATELE” LUI AU PLĂTIT CU BANCNOTE DE 50 € CONTRAFĂCUTE PENTRU SEX ÎNTR-UN BORDEL DE LÂNGĂ CATEDRALĂ + CĂUTAU SĂ CUMPERE DROGURI CU BANI FALȘI)

După ce a renunțat la relația cu Magda Pălimariu, ”fata de la meteo”, preşedintele unei importante structuri non-guvernamentale, InfoCons, o asociaţie de protecţie a consumatorilor – s-a decis asupra partenerei de viață. Din câte se pare, “donjuan-ul de la Protecția consumatorilor” nu a mai încercat să o ”recâștige” pe vedeta PRO TV și și-a asumat public relația cu o renumită afaceristă, care în trecut ar fi avut tangențe cu fostul soț al Oanei Cuzino, Yoav Stern.  Tatonările ar fi demarat la începutul anului. (NU RATA, AICI: ȘTEFAN STAN A APĂRUT PE O PLAJĂ DIN MAMAIA CU NOUA ”ANDREEA MANTEA”!)

”Donjuanul de la Protecția Consumatorilor”, la relaxare

S-au plimbat ținându-se de mână

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe donjuan în zona lacului Snagov, acolo unde bărbatul a ales să se relaxeze alături de partenera lui de viață.  Îmbrăcat lejer și cu bun gust, așa cum ne-a obișnuit, bossul de la Protecția Consumatorilor a demonstrat încă o dată că este un adevărat gentleman. Imediat după ce și-a parcat bolidul de lux, el s-a îndreptat spre portiera din spate a mașinii și a luat geanta iubitei sale. Ca doi adolescenți îndrăgostiți, bărbatul și Ioana s-au îndreptat, de mână, spre un renumit local din zonă, acolo unde s-au bucurat pe deplin unul de compania celuilalt. (NU RATA: GOLGHETERUL DE LA U21 & CĂPITANUL LUI RĂDOI AU LUAT ”PE CAMERĂ”, LA MARE, DOUĂ BUTELII DE TEQUILA + 2 PUȘTOAICE!)

Donjuanul, de mână cu noua lui iubită

Căsătorit cu fiica unui șef din Poliție

Boss-ul de la Protecția consumatorilor a fost căsătorit până în 2016, relație în urma căreia au rezultat două fete, una dintre ele studiind în prezent în Londra. (VEZI ȘI: TOLEA CIUMAC, CONDAMNAT LA 2 ANI + 8 LUNI DE ÎNCHISOARE! MOTIVUL ESTE…)

“Sunt divorţat de mai mult timp de soţia mea, dar apăream în continuare ca soţ şi soţie în declaraţia de avere din 2016 pentru că ea este depusă pentru anul 2015. Eu am divorţat amiabil, la notar, la începutul lui 2016 şi de aceea nu se poate găsi divorţul pe portalul instanţelor de judecată”,a explicat bărbatul pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

El nu a negat relaţia apropiată cu Magda Pălimariu, despre care a spus, în ciuda faptului că au fost filmaţi sărutându-se, că este ”o bună prietenă, o cunoştinţă şi o amică”.”Nu văd care este problema, ea este o femeie liberă, eu un bărbat liber, amândoi divorţaţi. Nu mă ascund”, a subliniat el.

Cât despre fosta lui soţie, Mihaela este fiica unui poliţist de rang înalt, fost şef de IPJ, iar el este un om cu anumite legături în zona serviciilor secrete. A fost asociat cu Daniel Moldoveanu, şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii în mandatele prezidenţiale ale lui Traian Băsescu, dar a avut legături şi cu omul de afaceri Ion Cosmin Jinga (DETALII AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)