Tolea Ciumac, condamnat la 2 ani + 8 luni de închisoare! Motivul este…

Autor:
Publicat: 11/07/2019 | 22:06

Şapte persoane, între care şi sportivul Tolea Ciumac, au fost condamnate la închisoare, într-un dosar de trafic cu ţigări de contrabandă. Chiar dacă au cerut pe parcursul audierilor schimbarea încadrării juridice, invocând că articolele de lege pe baza cărora sunt judecați sunt neconstituționale, magistrații au respins categoric cererea lor!  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii de ultima oră! 

Nu este deloc o perioadă bună pentru luptătorul Tolea Ciumac, pe numele adevărat Anatolie Ciumac. Acesta a suferit în urmă cu trei luni o accidentare atât de gravă, încât i-a compromis toată cariera sportivă! A fost operat de ruptură de tendon ahilian, iar medicii i-au comunicat că nu se poate pune problema continuării carierei de luptător.

Tolea a mai dat de o belea, din cauza unui dosar deschis în 2017, care a ajuns la final, iar magistrații au decis să-l trimită la închisoare! Mai are însă o singură șansă ca acest coșmar să nu se transforme în realitate, și asta pentru că mai are dreptul la apel în cazul acestei sentințe.  (NU RATA: ANDREEA ESCA A ”FUGIT” DE LA PUPITRUL ȘTIRILOR DIRECT LA NEVERSEA ȘI…)

Reamintim că procuroriii DIICOT spun că Tolea a aderat la un grup infracțional care se ocupa de trafic de țigări de contrabandă. Pe lângă celebrul luptător, din această grupare mai făcea parte și Niculae Iordache, Dan Miron, Vasile Plăcintă, Ionel Pavel, Tudorel Păun Petre şi Valentin Stan, care au acţionat pe razele judeţelor Bacău, Ilfov, Covasna, Vrancea, Călăraşi, Teleorman, Dâmboviţa şi în Capitală. Ei au colectat, preluat, deţinut, predat, depozitat şi comercializat ţigarete introduse ilegal în România.

„S-a reţinut că membrii grupărilor infracţionale au creat o veritabilă reţea de distribuţie a ţigaretelor provenind din contrabandă, structurată pe 3 paliere, în funcţie de rolurile pe care aceştia le-au avut în cadrul grupării”, a aratat DIICOT în timpul cercetărilor.  (NU RATA: EX-GINERELE LUI BĂSESCU ȘI-A ARĂTAT ”MUȘCHII” ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA!)

În urma perchezițiilor s-au ridicat aproximativ 600.000 pachete ţigări, 280 kilograme ţigarete vrac, aproape 250.000 lei, aproape 50.000 de euro şi 100 lire.

Recent, magistrații Tribunalului Bacău s-au pronunțat în acest dosar și l-au condamnat pe Tolea Ciumac: ”Pedeapsa rezultantă de executat – 2 (doi) ani și 8 (opt) luni închisoare și 2 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 lit.a, b C.pen.respectiv de a fi ales in autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat (…) Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”.

Cine are informații despre identitatea celor doi exhibiționiști este rugat să ne trimită un mesaj pe adresa pont@cancan.ro  sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)