Andreea Esca a ”fugit” de la pupitrul știrilor direct la Neversea și…

Publicat: 09/07/2019 | 22:40
Cea de-a treia ediție a festivalului NEVERSEA, supranumit şi “UNTOLD-ul de la mare”, a adus laolaltă, în cele patru zile, peste 240.000 de participanți și zeci de vedete pe scene, dar și în public. La malul Mării Negre a fost un line-up solid de artişti, pop, rock şi EDM. Fanii festivalului se pot deja înregistra pe neversea.com pentru ediția de anul viitor a festivalului NEVERSEA. (Citește și: Inna, pentru prima oară pe scena de la NEVERSEA: ”Mi-am dorit să vin la mare, la mine acasă”)

Ca și în anii anteriori, Neversea 2019 a fost un prilej pentru nenumărați tineri și tinere participanți la festival să-și expună hainele, coafurile, dar și tatuajele. Printre vedetele autohtone care au luat parte la petrecerea de la malul mării a fost și Andreea Esca, pe care am întâlnit-o în timp ce stătea la rând să își facă un tatuaj temporar. Prezentatoarea știrilor Pro TV a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, că este prima dată când vine la festivalul Neversea.

Andreea Esca s-a tatuat la Neversea 2019

Legat de tatuaje, vedeta mărturisește că a vrut să își facă un tatuaj permanent în adolescență, însă nu exista moda, pe atunci, în România. Iar când a apărut și la noi în țară, i s-a părut un lucru prea comun. „Am ajuns pentru prima dată la Neversea și acum stau la rând să îmi fac un tatuaj. O să îmi scriu ceva, nu știu, «I love Neversea» sau o să îmi pun o steluță.

Am vrut să îmi fac un tatuaj permanent când aveam vreo 17 ani, dar pe vremea aceea nu exista așa ceva în România și pe urmă mi s-a părut că prea are toată lumea. Aș fi vrut să îmi fac o inimioară drăguță sau un inel, mă rog, aveam eu niște idei.

Eu nu am mai fost niciodată la Neversea, abia acum intru și descopăr. Am ales o ținută de plajă, noroc de această geacă, o aveam prin mașină, în caz că se face frig„, ne-a declarat, în exclusivitate, Andreea Esca. (Vezi și: EXCLUSIV | Jessie J. poartă steagul României pe piept la Neversea 2019. Uite cum arată artista în ținuta românească SEEN USERS)

Vedete din România care au fost la Neversea 2019

Fie că se aflau pe litoral în acele zile sau au profitat de festival să ajungă la mare, mai multe vedete de pe plaiurile noastre au luat parte la NEVERSEA 2019. Printre ele se numără și Jorge, care a venit însoțit de fiica lui, dar și de soție. Artistul a fost impresionat atât de atmosferă, cât și de artiștii care au urcat pe scene. „Atmosfera e fantastică, Sean Paul… extraordinar„, ne-a spus, în treacăt, Jorge.

Mai jos, dar și în GALERIA FOTO, vă arătăm, în exclusivitate, imagini cu vedetele noastre, la NEVERSEA 2019 (VEZI AICI: Acestea sunt imaginile momentului de la Neversea (ziua 3)!)

Nicoleta Nucă, împreună cu iubitul, la Neversea 2019

 

Emil Rengle, în haine colorate, la Neversea 2019

 

Jorge, împreună cu soția și fiica, la Neversea 2019

 

1Q Sapro, la Neversea 2019
Vali Bărbulescu. împreună cu soția, la Neversea 2019
Vali Bărbulescu. împreună cu soția, la Neversea 2019

 

Calina Roman și iubitul ei, Edy, la Neversea 2019

 

Kidd Strobe, vedeta de la „Românii au talent”, la Neversea 2019

 

Marius Moga, la Neversea 2019