Ex-ginerele lui Băsescu și-a arătat ”mușchii” într-o parcare din Mamaia!

Publicat: 09/07/2019 | 22:38

De la începutul anului, a bifat mai multe cuceriri, iar acum… CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA vă prezintă imagini unice cu seducătorul Syda și iubita turcoaică. Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a arătat ”mușchii” într-o parcare din Mamaia! (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DIN NOU ÎMPREUNĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DIN WEEKEND!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Bogdan Ionescu și pe noua cucerire a acestuia, sexoasa turcoaică Sheila Giafer, în Mamaia, la relaxare. (VEZI ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! CE CĂUTA BIANCA ÎN PORSCHE CU ȘOFERUL DROGAT + DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIRE)

Relația dintre Syda și Sheila se sudează pe zi ce trece

După ce au petrecut pe o renumită plajă din Mamaia, Syda și iubita lui au decis să se retragă într-un loc mai intim. Așa că, după ce au plecat de pe nisipul fierbinte, cei doi s-au îndreptat spre parcarea din apropierea plajei, unde fostul ginere al lui Traian Băsescu își lăsase bolidul de lux.

Bogdan Ionescu și noua lui iubită, Sheila Giafer, au petrecut weekendul în Mamaia

După câteva minute petrecute în parcare, lângă mașină, timp în care a părut că s-au pus de acord cu noua destinație, Syda a decis să-și schimbe vestimentația. Așa că, fără prea mari menajamente, s-a dus la portbagaj, și, după ce a cotrobăit într-o valiză, fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a schimbat în văzul tuturor. Fără a ascunde că este mândru de fizicul său, Syda și-a etalat ”mușchii” în parcarea din Mamaia.

Imediat după ce înlocuit cămașa pe care a purtat-o la plajă cu un tricou, Syda s-a urcat pe locul din dreapta, iar iubita turcoiacă a pornit mașina și s-au pierdut în traficul aglomerat din zonă. (NU RATA, AICI: UN PLĂTITOR I-A ”DECONTAT” ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI CONSUMAȚIA DE LA NUBA DE ZIUA EI!)

Ex-ginerele lui Traian Băsescu s-a schimbat „la portbagaj”

Gentleman incurabil

Bogdan Ionescu demonstrează că este un gentleman incurabil și își tratează noua cucerire ca la carte. În urmă cu câteva săptămâni, fostul ginere al lui Traian Băsescu a ”spart” o sumă frumușică pe lăutari. Syda a fost în centrul atenției la petrecerea organizată la un vestit local din apropierea Capitalei.

Bogdan Ionescu a acaparat ringul de dans și nu a contenit cu dedicațiile la adresa frumoasei sale partenere. Florin Salam i-a dedicat lui Syda, dar și senzualei Sheila, mai multe melodii. În consecință, ex-ginerele lui Traian Băsescu l-a plătit regește pe artist. Scenele s-au repetat și după ce la microfon și-a făcut apariția Elis Armeanca. Syda și senzuala lui iubită, Sheila, au petrecut pe ritmurile amețitoare până aproape de zorii zilei. (NU RATA, AICI: GRAVIDA LUI ADI MINUNE FUMEAZĂ CA ȘERPOAICA ÎN LUNA A 7-A DE SARCINĂ!)

A fost căsătorit cu EBA

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat la începutul lunii septembrie 2016, după patru ani de mariaj. Copiii cuplului au rămas în grija mamei și ambele părți au decis să păstreze tăcerea cu privire la motivele pentru care au ales să-și spună adio. (CITEȘTE ȘI: FIUL MILIONARULUI, FILMAT „ÎN FLAGRANT” DUPĂ UN CHEF LA NUBA! A URCAT LA VOLAN CU TOATE CĂ…)

„Convenţia pe care o am cu mama copiilor este de o săptămână legată în luna iulie şi alta în luna august în care avem copiii fiecare. Ne petrecem vacanţa împreună, ca o adevărată familie şi ne înțelegem foarte bine, fiind o legătură care s-a creat în timp, prin înțelegere şi unitate. Copiii se simt minunat, având alături atât bunicii  (părinții mei), cât şi pe noi, fiind mereu în centrul atenției, iubiți si răsfățați”, a spus Bogdan Ionescu într-un interviu mai vechi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...