Gravida lui Adi Minune fumează ca șerpoaica în luna a 7-a de sarcină!

Publicat: 08/07/2019 | 22:40

Karmen Minune va deveni, peste puțin timp, mămică pentru prima oară și nu-și mai încape în piele de fericire. Cu toate că este în ultimul trimestru de sarcină, fiica lui Adrian Minune nu spune „Nu” distracției. Cântăreața  a petrecut în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral și pare să nu renunțe la fumat.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul uluitoare.(CITEȘTE ȘI: MINISTRESA REMANIATĂ DIN GUVERNUL DĂNCILĂ ȘI-A ANGAJAT NORA-DANSATOARE ÎN CLUB LA CABINETUL SECRETARULUI DE STAT!)

La o săptămână după ce s-au căsătorit civil, Karmen Minune și partenerul ei de viață au petrecut câteva zile în Mamaia. (VEZI ȘI: ”EURO-FANTASTICUL” ROMÂNIEI A APĂRUT LA MAMAIA CU UN BENTLEY DE 250.000 €!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fiica lui Adrian Minune în unul dintre cele mai apreciate cluburi din Mamaia, Breeze.

Cu toate că este în luna a 7-a, fiica lui Adrian Minune pare să fie o graviduță extrem de activă. Cântăreața s-a distrat cu iubitul ei și gasca de prieteni până aproape de zorii zilei. Mai mult decât atât, Karmen Minune nu pare să renunțe la fumat. Fiica lui Adi Minune, pur și simplu, a ”sudat” țigările la foc automat în timpul pe care l-a petrecut în celebrul local. În plus, Karmen nu s-a ferit să tragă cu foc nici din narghileaua pe care soțul ei ar fi comandat-o. (NU RATA, AICI: ULTIMA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN DEALER AUTO! PRIMELE ȘI SINGURELE IMAGINI CU NOUL CUPLU)

Graviduța Karmen s-a distrat la cote maxime în Mamaia

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top. (CITEȘTE AICI: CELEBRUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ A ”FUGIT” ÎN VACANȚĂ CU PRIETENA SECRETĂ! IMAGINI DE PE AEROPORT + REACȚIA ”ÎNVINUITULUI”)

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie, într-un cadru de poveste, pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment. Vara aceasta, Karmen și Bogdan vor deveni pentru prima dată părinți. (NU RATA, AICI: ELENA UDREA S-A ÎNTORS ÎN ROMÂNIA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)