”Euro-fantasticul” României a apărut la Mamaia cu un Bentley de 250.000 €!

Publicat: 07/07/2019 | 21:57

Ionuț Andrei Radu, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști U21, își respectă, în mod clar, ”eticheta”. ”Euro-fantasticul” României a apărut la Mamaia cu un Bentley de 250.000 €, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, un super-video.

Ionuț Andrei Radu este liderul incontestabil al unei generații U21 de excepție! Portarul devenit celebru – și prin discursul motivațional din vestiar – are foarte mare grijă și la propria imagine. După Campionatul European de Tineret, goalkeeper-ul a ales să-și încarce bateriile pe litoralul românesc, în compania prietenilor.

(VEZI AICI: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI, APARIȚIE DE SENZAȚIE LA LOFT MAMAIA: AUDEMARS PIGUET DE 20.000 € PE MÂNĂ + UN OUTFIT DE MEGA-FIȚE!)

Campion și la capitolul mașini

La Mamaia, Ionuț Andrei Radu s-a prezentat cu un Bentley Continental care valorează nu mai puțin de 250.000 de euro! Îmbrăcat super-elegant, fotbalistul lui Genoa și-a parcat mașina în față la LOFT, iar cei aflați în zonă i-au putut admira “bijuteria”.

Cert este că Ionuț Andrei Radu are gusturi de nota 10. Nu doar la haine, ci și la mașini. Mărturie în acest sens sunt imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, le prezintă în exclusivitate. De apreciat este faptul că portarul “tricolorilor” mici este, în continuare, modest.

Celebritatea nu l-a schimbat absolut deloc. Își permite, totuși, anumite “aroganțe”, dar pe care le merită din plin. Nimeni nu-i poate imputa absolut nimic din punct de vedere profesional. Și-a achiziționat un Bentley Continental care costă un sfert de milion de euro, dar pe care îl merită din plin.

Ionuț Andrei Radu a apărut la Mamaia cu un Bentley de 250.000 €!

(VEZI AICI: IONUȚ ANDREI RADU, SUPER-STARUL ”NAȚIONALEI” LUI RĂDOI, S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA!)

Super-salariu în Serie A

Ionuț Andrei Radu apără poarta formației Genoa, dar aparține de Inter Milano, club care l-a răscumpărat cu 12 milioane de euro. În Serie A, goalkeeper-ul are un salariu de 600.000 de euro pe sezon. Remunerația va crește, însă, semnificativ când va reveni la gruparea de pe Giuseppe Meazza. Asfel că faptul că a plătit 250.000 de euro pe un Bentley Continental nu i-a “subțiat” deloc buzunarul.

(NU RATA: Foto de senzaţie cu Ionuţ Radu la Steaua II. Ce spunea căpitanul naţionalei U21 într-un reportaj realizat în 2011 de ProSport. „Am 13 ani şi 1,83 m. El este idolul meu, sper să-i calc pe urme”)

Drama lui Ionuț Andrei Radu

Ionuț Andrei Radu are 21 de ani, dar se comportă mult mai matur, la această vârstă destul de fragedă. Puțini știu că portarul naționalei U21 a trecut printr-o mare dramă, în 2006, când avea doar nouă ani. Sora lui mai mare a murit din cauza unei boli a sistemului imunitar.

Avea doar 14 ani și visa și ea, frumos, cum visează Andrei acum, la o carieră sportivă impresionantă. Era campioană națională la dans sportiv! Destin frânt… Pentru actualul internațional, a fost un moment teribil, care l-a marcat pe viață.

La un meci cu Academia Hagi eram în spatele porţii lui Andrei, iar Ianis Hagi se pregătea să execute un penalty. Andrei s-a întors spre mine, s-a închinat şi mi-a zis: «Ema e Sus şi mă veghează! Voi apăra». A parat şutul, apoi mi-a spus «Am simţit că a fost o altă mână în calea mingii»”, avea să povestească mama portarului, într-un interviu în Gazeta Sporturilor.

Și Ionuț Andrei a rememorat fragmente din viața lui, cum a început fotbalul, cum a ajuns portar, cum face să o simtă aproape pe Ema, surioara care a plecat în altă lume.

”La început am jucat ca atacant, dar nu-mi plăcea să alerg. Aici s-a produs transformarea mea. Foloseam pentru porţi stâlpi de electricitate, sticle umplute cu apă, pantofi, papuci, grămezi de iarbă. Odată, am luat o minge în faţă şi am stat trei zile la pat.

În spatele acestor blocuri era terenul lui FC Viitorul Bucureşti, o şcoală în zona mea unde am început fotbalul. Am fost o familie unită, am trei fraţi şi am mai avut o soră, care nu mai e. Alexandra avea 14 ani, eu aveam 9 când a decedat. Pe teren iau mereu cu mine un tricou alb imprimat cu poza ei, pe care-l las întotdeauna la stâlpul din dreapta. Este modul prin care eu o simt aproape şi simt că e cu mine”, a povestit Ionuț Andrei Radu.

(NU RATA: GAȘCA LUI RĂDOI A FĂCUT ȘPRIȚ REGULAMENTAR LA LOFT + GOLGHETERUL PUȘCAȘ A ÎNCERCAT SĂ ”ÎNSCRIE” LA DOUĂ PUȘTOAICE)

Discursul care l-a făcut celebru

Ionuț Andrei Radu și colegii lui de la Under 21 au reușit, anul trecut, o mare performanță: calificarea la turneul final al Europeanului de tineret din 2019! Discursul portarului înaintea meciului cu Bosnia, decisiv, a rămas memorabil! De altfel, FRF  l-a făcut public, atât de impresionați au fost membrii instituției, în frunte cu președintele Burleanu.

Băieţi, ascultaţi-mă ce vă spun acum: intrăm temperaţi, concentraţi, nu răspundem provocărilor, nu e bine, nu ne ajută cu nimic, concentraţi până la sfârşitul meciului. Am văzut cu toţii în meciul cu Portugalia ce putem obţine fiind o echipă şi luptând până la ultima secundă.

Ăia suntem noi, acela este spiritul care ne-a ajutat să fim în ipostaza asta, de a fi la 90 de minute, 90, de a face ceva important. Ar fi păcat să dăm cu piciorul, aşa gândiţi-vă acum, gândiţi-vă că la început nu a crezut nimeni în noi, doar noi de aici am crezut.

Depinde de voi acum, depinde de noi, şi data trecută era un singur obiectiv. Din meciul ăsta ieşim învingători pentru că am muncit, am făcut sacrificii să jucăm un campionat european şi aşa o să fie! Toată lumea e cu noi aici. Trebuie să fim mândri că suntem azi aici şi avem şansa asta.

Ieşim afară şi o să luăm ce merităm! În seara asta, toţi de aici, toţi, o să ducem România pe primul loc. Hai, băieţi! Luptăm până la ultima secundă, temperaţi, calmi. Dacă arbitrul dă zece minute de prelungire, zece minute de prelungire jucăm, calmi şi cu aceeaşi mentalitate de la început, aceeaşi din meciul cu Portugalia”, a fost discursul portarului care, la meciul anterior, cu Portugalia, în deplasare, a apărat un penalty, în al nouălea minut de prelungire, iar România s-a impus cu 2-1.

(VEZI AICI: Povestea mai puţin ştiută a lui Ionuţ Radu. Cum a ajuns în Italia, momentul în care Inter a decis să-l transfere şi drama care i-a schimbat viaţa: „E un lider înnăscut”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)