Acasă » Cancan » ”Euro-fantasticul” lui Rădoi, apariție de senzație la LOFT Mamaia: Audemars Piguet de 30.000 € pe mână + un outfit de mega-fițe!

”Euro-fantasticul” lui Rădoi, apariție de senzație la LOFT Mamaia: Audemars Piguet de 30.000 € pe mână + un outfit de mega-fițe!

De: Răzvan Scarlat 06/07/2019 | 22:31

Ionuț Radu, ”euro-fantasticul”, a avut o apariție de senzație la LOFT Mamaia. “Tricolorul” are, în mod clar, gusturi de nota 10. Audemars Piguet de 30.000 € pe mână, plus un outfit de mega-fițe! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Ionuț Andrei Radu este liderul incontestabil al unei generații U21 de excepție! Portarul devenit celebru – și prin discursul motivațional din vestiar – are foarte mare grijă și la propria imagine. Motiv pentru care merită tot respectul.

(VEZI AICI: BREAKING NEWS! IONUȚ ANDREI RADU, SUPER-STARUL ”NAȚIONALEI” LUI RĂDOI, S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA!)

Accesorii de peste 40.000 de euro!

După Campionatul European de Tineret, Ionuț Radu a ales să-și încarce bateriile pe litoralul românesc. Unde a atras, din nou, privirile tuturor. De această dată, nu datorită prestațiilor din teren! Goalkeeper-ul a impresionat prin eleganță.

(VEZI AICI: IANIS HAGI ȘI IONUȚ ANDREI RADU, PRINTRE CEI MAI PROMIȚĂTORI TINERI JUCĂTORI ÎN 2019)

La LOFT Mamaia, portarul și-a făcut apariția în stil mare. Adidași Amiri de 700 de euro, asortați cu șosete Palm Angels de 200 de euro, ceas Audemars Piguet de 30.000 de euro și tricou OFF White de 400 de euro! Ionuț Radu, are, într-adevăr, bun gust!

A demonstrat, încă o dată, că are valoare și în afara terenului, iar imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, stau mărturie în acest sens. Concluzia este că Ionuț Radu este o prezență fabuloasă din toate punctele de vedere. Dacă va merge pe aceeași bandă, Ciprian Tătărușanu va fi istorie la “tricolorii” mari.

Ionutț Radu, apariție fabuloasă la Mamaia

Drama lui Ionuț Andrei Radu

Ionuț Andrei Radu are 21 de ani, dar se comportă mult mai matur, la această vârstă destul de fragedă. Puțini știu că portarul naționalei U21 a trecut printr-o mare dramă, în 2006, când avea doar nouă ani. Sora lui mai mare, Ema, a murit din cauza unei boli a sistemului imunitar.

Avea doar 14 ani și visa și ea, frumos, cum visează Andrei acum, la o carieră sportivă impresionantă. Era campioană națională la dans sportiv! Destin frânt… Pentru actualul internațional, a fost un moment teribil, care l-a marcat pe viață.

La un meci cu Academia Hagi eram în spatele porţii lui Andrei, iar Ianis Hagi se pregătea să execute un penalty. Andrei s-a întors spre mine, s-a închinat şi mi-a zis: «Ema e Sus şi mă veghează! Voi apăra». A parat şutul, apoi mi-a spus «Am simţit că a fost o altă mână în calea mingii»”, avea să povestească mama portarului, într-un interviu în Gazeta Sporturilor.

(NU RATA: GAȘCA LUI RĂDOI A FĂCUT ȘPRIȚ REGULAMENTAR LA LOFT + GOLGHETERUL PUȘCAȘ A ÎNCERCAT SĂ ”ÎNSCRIE” LA DOUĂ PUȘTOAICE)

Și Ionuț Andrei a rememorat fragmente din viața lui, cum a început fotbalul, cum a ajuns portar, cum face să o simtă aproape pe Ema, surioara care a plecat în altă lume.

La început am jucat ca atacant, dar nu-mi plăcea să alerg. Aici s-a produs transformarea mea. Foloseam pentru porţi stâlpi de electricitate, sticle umplute cu apă, pantofi, papuci, grămezi de iarbă. Odată, am luat o minge în faţă şi am stat trei zile la pat.

În spatele acestor blocuri era terenul lui FC Viitorul Bucureşti, o şcoală în zona mea unde am început fotbalul. Am fost o familie unită, am trei fraţi şi am mai avut o soră, care nu mai e. Alexandra avea 14 ani, eu aveam 9 când a decedat. Pe teren iau mereu cu mine un tricou alb imprimat cu poza ei, pe care-l las întotdeauna la stâlpul din dreapta. Este modul prin care eu o simt aproape şi simt că e cu mine”, a povestit Ionuț Andrei Radu.

Discursul care l-a făcut celebru

Ionuț Andrei Radu și colegii lui de la Under 21 au reușit, anul trecut, o mare performanță: calificarea la turneul final al Europeanului de tineret din 2019! Discursul portarului înaintea meciului cu Bosnia, decisiv, a rămas memorabil! De altfel, FRF  l-a făcut public, atât de impresionați au fost membrii instituției, în frunte cu președintele Burleanu.

(CITEȘTE ȘI: „REGELE” MESAJ INCREDIBIL PENTRU „TRICOLORII MICI”: „ACEASTĂ GENERAŢIE NE-A DEPĂŞIT PE NOI!”)

Băieţi, ascultaţi-mă ce vă spun acum: intrăm temperaţi, concentraţi, nu răspundem provocărilor, nu e bine, nu ne ajută cu nimic, concentraţi până la sfârşitul meciului. Am văzut cu toţii în meciul cu Portugalia ce putem obţine fiind o echipă şi luptând până la ultima secundă.

Ăia suntem noi, acela este spiritul care ne-a ajutat să fim în ipostaza asta, de a fi la 90 de minute, 90, de a face ceva important. Ar fi păcat să dăm cu piciorul, aşa gândiţi-vă acum, gândiţi-vă că la început nu a crezut nimeni în noi, doar noi de aici am crezut.

Depinde de voi acum, depinde de noi, şi data trecută era un singur obiectiv. Din meciul ăsta ieşim învingători pentru că am muncit, am făcut sacrificii să jucăm un campionat european şi aşa o să fie! Toată lumea e cu noi aici. Trebuie să fim mândri că suntem azi aici şi avem şansa asta.

Ieşim afară şi o să luăm ce merităm! În seara asta, toţi de aici, toţi, o să ducem România pe primul loc. Hai, băieţi! Luptăm până la ultima secundă, temperaţi, calmi. Dacă arbitrul dă zece minute de prelungire, zece minute de prelungire jucăm, calmi şi cu aceeaşi mentalitate de la început, aceeaşi din meciul cu Portugalia”, a fost discursul portarului care, la meciul anterior, cu Portugalia, în deplasare, a apărat un penalty, în al nouălea minut de prelungire, iar România s-a impus cu 2-1.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...