„Regele” mesaj incredibil pentru „tricolorii mici”: „Această generaţie ne-a depăşit pe noi!”

Autor: Cristian P
Publicat: 28/06/2019 | 10:02
„Regele” mesaj incredibil pentru „tricolorii mici”: „Această generaţie ne-a depăşit pe noi!”
„Regele” Gică Hagi a declarat la finalul semifinalei EURO 2019 pierdută de „tricolorii mici” în fața campioanei europene en-titre U21, Germania, cu scorul de 4-2, că actuaala generație de fotbaliști este peste cea din care a făcut el parte.

„Această generaţie ne-a depăşit pe noi. Noi n-am jucat niciodată o semifinală, noi n-am reuşit aşa ceva V-am zis că e o generaţie de excepţie. Chiar dacă sunteţi supăraţi acum că nu ne-am calificat în finală, băieţii trebuie felicitaţi. Felicitări din toată inima pentru ei, pentru toți, ne-au scos în stradă, ne dau speranțe în continuare și au tot viitorul în față, sperăm ca ei să-și construiască o carieră frumoasă și binențeles la echipele naționale să joace pentru România în continuare la nivel înalt. Noi, care am trăit genul ăsta de meciuri, știi totdeauna că trebuie să câștigi, ai atâtea gânduri. E important că ei au făcut ceva foarte bun, învață din lucrul ăsta, văd ce înseamnă nivelul înalt, performanța. Sunt mult mai buni și mult mai valoroși decât înainte. Bravo lor! Am fost aproape de finală, ne-am bătut cu Germania de la egal la egal. Din păcate, în repriza a doua puteam mai mult, dar asta e. Trebuie să îi felicităm, să le dăm curaj, nu uitați că sunt băieți tineri și au nevoie de încredere să facă performanță la nivelul cel mai mare”, a declarat Gică Hagi la finalul duelului pierdut de „tricolori” în semifinale cu Germania.

Reprezentativa U21 a României a fost învinsă joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. „Tricolorii” au condus la pauză, cu 2-1 însă nemții au revenit și au răsturnat scorul în actul secund, impunându-se cu două goluri marcate în urma a douăă lovituri libere obținute după minutul 90.

Golurile României în acest meci au fost marcate de George Puşcaş (min. 26-pen., 44) respectiv Amiri (min. 21, 90+4) și Waldschmidt (min. 51-pen., 90).

Germania va întâlni în ultimul act al EURO 2019 reprezentativa Spaniei, ibericii calificându-se în finală după ce au trecut cu scorul de 4-1 de Franța

 

Citește și...