Gașca lui Rădoi a făcut șpriț regulamentar la LOFT + golgheterul Pușcaș a încercat să ”înscrie” la două puștoaice

Publicat: 01/07/2019 | 22:57

E distracție la maximum, de câteva zile, în exclusivista stațiune Mamaia. Cu ”puștii”-eroi ai lui Mirel Rădoi în prim-plan. Semifinaliștii de la Euro U21 s-au simțit în largul lor și la LOFT, nu doar pe teren. Au fost admirați și felicitați de toată suflarea aflată pe litoral. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în exclusivitate cu Andrei Radu, Pușcaș, Andrei Vlad și restul fotbaliștilor care ne-au făcut mândri că suntem români.

Când ești fotbalist, toți ochii sunt ațintiți asupra ta, iar când ai scăpat puțin la șpriț, într-o noapte agitată, te-ai ars! Dar dacă nici acum, atunci când? Tineretul lui Mirel Rădoi are tot dreptul să sărbătorească. Zile în șir, chiar. O performanță la care nimeni nu s-a așteptat au atins căpitanul Andrei Radu, George Pușcaș, Ianis Hagi și tot lotul care ne-a stârnit emoțiile în Italia. Nu-i la îndemâna oricărei echipe să bată Croația, Anglia, mai mult, să dai și câte patru goluri pe meci, și să făcă egal cu Franța. Pentru ca, trăgând linie, să fii pe locul 1 în ”grupa morții” nu-i de ici, de colo. (CITEȘTE ȘI: „REGELE” MESAJ INCREDIBIL PENTRU „TRICOLORII MICI”: „ACEASTĂ GENERAŢIE NE-A DEPĂŞIT PE NOI!”)

Tricolorii au petrecut așa cum se cuvinte, în club, la Mamaia, după performanța de la Mamaia

Radu și ai lui, ce petrecere!

Ai noștri ”puști” au făcut-o, ba chiar, cu puțin noroc, ar fi putut să pășească în finală. Dar Germania-i Germania și a știut să ”dozeze”. Am pierdut, dar onorabil, după ce, la pauză, am condus… Și putea fi superb dacă intra și ”capul” lui Pușcaș, în ultimul minut. N-a fost să fie, dar, felicitări, băieți! Băieți care, acum, profită din plin de ”celebritatea” pe care prestația lor fabuloasă le-a adus-o. Și, așa cum s-au mișcat în teren, cu dezinvoltură, tot așa se și distrează, zilele acestea, la Mamaia. (VEZI AICI: KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ROMÂNIA U21: ”TRICOLORI, AŢI FĂCUT O ŢARĂ ÎNTREAGĂ MÂNDRĂ DE VOI!”)

Clubul LOFT a fost neîncăpător. Tricolorii au fost ”culoarea”, precum cireașa de pe tort. Au fost în centrul atenției, încă o dată. Telefoanele din aer au ”blitz-uit” toată noaptea. Portarul-căpitan Ionuț Andrei Radu a dat tonul. După ce s-a tuns chiar în balconul hotelului în care s-a cazat, inimosul jucător a descins, alături de ai lui ”supuși”, în club. Cum spuneam, Radu s-a dezlănțuit în mulțime și l-au urmat colegii. Dans frenetic, glume, vorbe multe, zâmbete-n stânga și-n dreapta. Imaginile pe care CANCAN.RO.SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă sunt fabuloase!

George Pușcaș se descurcă și cu fetele așa cum o face în atac, la fotbal

George Pușcaș, asaltat de două puștoaice

George Pușcaș, golgheterul tricolorilor cu patru reușite, a luat la pas drumul până în club, alături de un prieten. Și, brusc, în față îi sare o…admiratoare. Frumușică și cochetă. Care-l interpelează cât ai zice pește. Amabil și cu un ușor surâs, George i-a răspuns la toate întrebările. A dat chiar și unele indicații, s-a crezut, la un moment dat, în atac și a forțat… Puțin. Cât să nu-i iasă. Și a continuat, apoi, drumul spre club doar cu același prieten lângă el. (VEZI ȘI: IMAGINI HOT DE LA PISCINĂ CU HOROSCOPISTA LUI RĂZVAN & DANI)

Iar în club, o îmbrățișare de la George Pușcaș e o mare mândrie

Și când a ajuns, ce să vezi?! O altă domnișoară s-a ”înfipt” direct în el. Se pare că pe aceasta o cunoștea, din moment ce, după mai multe explicații pe care ea i le-a cerut, cei doi s-au îmbrățișat lung și tandru. Ea s-a retras apoi în vacarmul din club, el și-a căutat, din priviri, colegii. Pe care nu avea cum să nu-i dibuiască imediat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)