Imagini hot de la piscină cu horoscopista lui Răzvan & Dani

Publicat: 01/07/2019 | 06:09

Amalia Țîrcă, simpatica „horoscopistă” de la „Neatza”, este mereu o prezență caldă și plină de viață în emisiune. Deși nu apare prea des în ipostaze sexy, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut imagini exclusive, de la piscină, cu faimoasa colegă a lui Răzvan & Dani în prim-plan. (Cel mai bine platit job din București)

Bruneta nu obișnuiește să se afișeze în ipostaze provocatoare, dar iată că acum, în plină vară, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a imortalizat-o pe focoasa „horoscopistă” în cel mai sexy costum de baie pe care îl avea în garderobă. Amalia are un corp armonios, care ar înnebuni ușor orice bărbat.

Sexy-horoscopista de la Neatza, în ipostaze hot la piscină

Amalia Ștefania este acum într-o formă de zile mari! Și-a găsit echilibrul și liniștea lângă iubitul său pilot, după un divorț care a afectat-o destul de mult. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Frumoasa brunetă pune din ce în ce mai mult preț pe aspectul său fizic și asta se poate observa cu ochiul liber. Colega lui Răzvan și Dani merge aproape zilnic la sală pentru a arăta impecabil pe micul ecran.

Cici de la Sistem şi Amalia s-au despărțit în vara lui 2017

Cici de la Sistem şi Amalia, horoscopista de la ”Neatza”, s-au separat în vara lui 2017, în august, după patru ani. Cei doi foşti soţi au custodie comună asupra fiului lor, Luca, artistul punând mare preţ pe timpul petrecut împreună cu micuţul. De altfel, el s-a arătat deranjat că noul bărbat din viaţa Amaliei s-ar implica prea mult în viața copilului. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL I-A CERUT DIVORȚUL, DAR SEXOASA DE LA ANTENĂ NU RENUNȚĂ LA VERIGHETĂ!)

“Când s-a născut Luca, minunea noastră, m-am întrebat cum pot să mă trezesc din somn zâmbind, ştiind că a doua zi trebuie să merg la muncă. Mai ştiam că în câteva momente urmează să merg la el, să îl strâng în braţe, să îl liniştesc şi să mă facă să zâmbesc. Anii au trecut, Luca a crescut frumos, merge la grădiniţă, vorbeşte destul de bine şi nu are nevoie de logoped, după cum susţii tu, «demonule»! Când venea murdar din cap până în picioare din curtea blocului, tot eu şi mama lui îl spălam şi îl pregăteam de nani. Demonule, te rog, ia-ţi labele de pe copilul meu! Ne iubim atât de mult, încât nu există demon destul de puternic pentru a învinge iubirea noastră! Copilul meu, tot copilul meu va rămâne!”, a scris Cici, revoltat pe pagina sa de Facebook.

Amalia, fericită cu iubitul pilot

Amalia a trecut peste despărţirea de politicianul Cici și s-a îndrăgostit nebuneşte de pilot. (VEZI ȘI: AM FOTOGRAFIAT-O ÎN COSTUM DE BAIE PE SINGURA VEDETĂ DIN ROMÂNIA CARE N-A APĂRUT VREODATĂ “DEZBRĂCATĂ”!)

Colega lui Răzvan & Dani pluteşte din nou pe aripile dragostei. De când şi-a asumat relaţia cu Andrei, sunt peste tot împreună. Vedeta postează des fotografii de la spectacolele aeriene, unde pilotul realizează acrobații pe cer, cu avionul.

Amalia și iubitul său pilot, în mașină

Deşi este o mămică responsabilă şi se dedică întru totul fiului ei, pe care îl are cu fostul soţ, Amalia nu îşi neglijează nici noul iubit  şi profită din plin de timpul petrecut în compania lui.

Instanța a hotărât la cine rămâne copilul

La mai bine de un an după ce fostul senator Mihai Ciprian Rogojan a dat-o în judecată pe Amalia Ștefania pentru exercitarea autorității părintești asupra copilului pe care-l au împreună, instanța a hotărât ca acesta să rămână la mamă. (NU RATA: CE LOVITURĂ AU PRIMIT ÎN INSTANȚĂ LAURA COSOI & SOȚUL AFACERIST! JUDECĂTORII AU DECIS SĂ-I OBLIGE LA…)

Conform deciziei, cei doi vor avea custodie comună, însă domiciliul va fi la mamă. Astfel, Cici de la Sistem urmează să plătească o pensie alimentară în cuantum de un sfert din venitul său net până ce Luca va împlini 18 ani. De asemenea, tatăl urmează să stea cu copilul două weekenduri pe lună precum și în timpul vacanțelor, după un program prestabilit de instanță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...