Acasă » Exclusiv » Am fotografiat-o în costum de baie pe singura vedetă din România care n-a apărut vreodată „dezbrăcată”!

Am fotografiat-o în costum de baie pe singura vedetă din România care n-a apărut vreodată „dezbrăcată”!

De: Cristian Lisandru 29/06/2019 | 22:42

Elena Gheorghe se află printre puţinele frumoase ale showbizului românesc care s-au păstrat în „defensivă” din punct de vedere al apariţiilor sexy. Vedeta n-a realizat niciodată pictoriale în reviste pentru bărbaţi, ascunzându-şi, în general, trupul de ochiul insistent al aparatului de fotografiat. Și totuși…  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o în costum de baie pe Elena Gheorghe, iar imaginile pe care vi le oferim, în exclusivitate, sunt sugestive. Elena Gheorghe se menţine în formă şi din punct de vedere fizic, nu numai artistic. (CITEŞTE ŞI: ELENA GHEORGHE ȘI-A LĂSAT FANII MASCĂ: “NU V-AM SPUS, DAR MAI AM UN BĂIEȚEL”)

Elena Gheorghe s-a născut în familia preotului Gheorghe Gheorghe – fiind supranumită, de multe ori, ”Fata popii” -, iar mama sa, Marioara Man Gheorghe a fost cântăreaţă de muzică populară. Elena a debutat încă de la vârsta de trei ani – interpretând tot muzică populară -, iar cariera sa artistică a cunoscut, de atunci, o pantă ascendentă constantă. A debutat alături de trupa Mandinga – cel de-al doilea album al trupei, „Soarele meu”, primind Discul de Aur -, iar piesele armâneşti din ultima perioadă i-au adus Elenei un succes formidabil, reuşind să atragă din ce în ce mai mulţi fani.

Dacă alte vedete din showbiz îşi doresc ca formele lor apetisante să fie admirate cât mai des posibil, afişându-se provocator de fiecare dată când au ocazia, Elena Gheorghe se poziţionează exact la polul opus. Este singura vedetă din România care n-a apărut vreodată „dezbrăcată” în paginile vreunei reviste. Însă CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-a aflat din nou la locul potrivit, reuşind să o fotografieze pe vedetă la piscină, într-o zi însorită dedicată exclusiv relaxării. Elena Gheorghe a apărut în bikini de culoare neagră, purtând şi o pereche de ochelari de soare cu lentile mari, asortați, iar fotografiile senzaţionale aflate în GALERIA FOTO v-o dezvăluie pe artistă, pentru prima oară, şi altfel decât aţi văzut-o până acum. (NU RATA: ELENA GHEORGHE, MĂRTURII ÎN LACRIMI ÎN FAȚA A PESTE 4.000 DE OAMENI. IMAGINI SENZAȚIONALE DE LA SHOW-UL CU MUZICĂ ARMÂNEASCĂ)

Elena Gheorghe s-a relaxat la piscină

Elena Gheorghe, paradă a modei pe scenă

Elena Gheorghe a susținut un concert de muzică armânească la Sala Palatului, iar evenimentul s-a ținut cu „casa închisă”. Cântăreața a fost îndelung aplaudată pentru recitalul oferit. Artista a făcut și o adevărată paradă a modei pe scenă. (VEZI ŞI AICI: ELENA GHEORGHE A FĂCUT ANUNȚUL CHIAR DE ZIUA EI: ”UN NOU BEBELUȘ!”)

”Ela Ela”, ”Pamporea”, ”Un trandafil creasti la firida” – plus piese noi, incluse pe noul album al vedetei – au fost melodii prin care Elena Gheorghe şi-a încântat fanii prezenți la concert. Dar și ținutele vedetei au fost de-a dreptul spectaculoase. Nu mai puțin de cinci persoane au fost tot timpul alături de Elena pentru a o ajuta să se îmbrace și să își asorteze accesoriile pentru show. Una dintre cele mai emoționante apariții a fost într-o rochie albastră care avea imprimate fotografii ale bunicii sale, Dada.
”Bunica mea și-a dorit să cânt despre rădăcinile mele și să duc tradițiile mai departe. Sunt fericită să îi pot împlini visul și știu cât de mult s-ar fi bucurat pentru mine. Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri şi amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simţi mereu aproape, pe care îl va purta veşnic în inimă”, a spus Elena.
”Acest concert e un vis împlit. Sunt fericită pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii mi-au spus că s-au simțit mai degrabă ca la o petrecere, nu a fost un simplu concert. Și mai sunt foarte fericită pentru faptul că am reușit încă o dată să arătăm că muzica are un limbaj universal și, indiferent dacă ești român sau aromân, ritmul ei îl trăiești cu aceeași intensitate”, a mai mărturisit Elena Gheorghe. (CITEŞTE ŞI: CLIPE DIFICILE PENTRU ELENA GHEORGHE. A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)
Elena Gheorghe, paradă a modei pe scenă

Elena Gheorghe și-a cunoscut soțul acum 14 ani

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, sunt împreună de 14 ani și petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât și la concerte, iar cuvântul „plictiseală” nu-şi găseşte locul în viața lor. Vedeta a vorbit despre relația lor și a spus adevărul… nefardat despre soțul ei. (VEZI ŞI: A DIVORȚAT ÎN SECRET! DRAMA DIN FAMILIA CÂNTĂREȚEI ELENA GHEORGHE)

„Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. La început, părea că suntem mult prea diferiți, însă ne-a legat o prietenie sinceră, care cred că este o bază extraordinară și acum în relația noastră. Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi.

În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu, pentru că ne simțim bine împreună. Eu cred că ritmul îl dictează inima și nouă asta ne dictează, dar cred la fel de bine că alți oameni, care se iubesc la fel de mult, funcționează diferit. Tocmai de aceea, nu cred în rețete și alte lucruri de genul ăsta – suntem diferiți și trebuie să tratăm relația ca atare. Desigur că există și discuții în contradictoriu și câteodată sunt destule, dar, dacă n-ar fi, unde ar mai fi frumusețea unei relații, a unei dulci împăcări, unde s-ar stinge toți nervii?

De cele mai multe ori, sunt legate de lucruri profesionale, de pildă, de o repetiție care nu a ieșit sau de felul în care sună o piesă, sau de un eveniment, sau cele de familie, legate de copii, în general, când ne contrazicem asupra unor reguli pe care vrem să le inițiem, în așa fel încât cei mici să aibă un program… Mama are o vorbă sfântă: «Când e nervos lasă-l să se liniștească, nu-i zice nimic, când e nervoasă las-o să zică!» Eu cred că mama are mare dreptate, cel mai important, când vrei să-i spui o nemulțumire, este să găsești momentul și tonul potrivit”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro. (NU RATA: ELENA GHEORGHE, GEST EMOȚIONANT ÎN MEMORIA BUNICII SALE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat mai multe fotografii inedite din vacanța din Franța
Cu cine s-a întâlnit Oana Roman la Paris: ,,Mă urmărește pe Instagram”. Vedeta a postat...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți după el
Orășelul din România unde se produce un deliciu apreciat în întreaga lume. Străinii sunt înnebuniți...
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te menține în cea mai bună formă
Condimentul pe care trebuie să-l pui în omletă. Are un efect fantastic asupra organismului, te...
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire