Clipe dificile pentru Elena Gheorghe. A ajuns de urgență la spital

Publicat: 14/04/2019 | 17:08

Familia Elenei Gheorghe a trecut prin momente dificile, după ce un membru a ajuns de urgență la spital, în urma unei probleme de sănătate. Atât vedeta, cât și familia ei, s-au speriat destul de tare, deoarece nu știau despre ce este vorba.

Nepoţica Elenei Gheorghe, pentru că despre aceasta este vorba, fetiţa Anei Pîrvulescu a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Micuţa a răcit, iar mămica ei a dus-o de urgenţă la medic. Chiar Ana a fost cea care şi-a informat prietenii virtuali că se află în spital cu fetiţa ei, care de altfel este de o frumuseţe inegalabilă. Din fericire, lucrurile merg bine, iar nepoţica Elenei Gheorghe se simte din ce în ce mai bine şi urmează să fie externată.

„Aveam 15 ani când ne-am…”

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat doi copii frumoși. Cei doi sunt împreună de 14 ani și petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât și la concerte, iar cuvântul „plictiseală” nu are loc în viața lor. Vedeta a vorbit despre relația lor și a spus adevărul nefardat despre soțul ei.

Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. (zâmbește) Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. La început, părea că suntem mult prea diferiți, însă ne-a legat o prietenie sinceră, care cred că este o bază extraordinară și acum în relația noastră. Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună.

Eu cred că ritmul îl dictează inima și nouă asta ne dictează, dar cred la fel de bine că alți oameni, care se iubesc la fel de mult, funcționează diferit. Tocmai de aceea, nu cred în rețete și alte lucruri de genul ăsta – suntem diferiți și trebuie să tratăm relația ca atare. Desigur că există și discuții în contradictoriu și câteodată sunt destule, dar, dacă n-ar fi, unde ar mai fi frumusețea unei relații, a unei dulci împăcări, unde s-ar stinge toți nervii? De cele mai multe ori, sunt legate de lucruri profesionale, de pildă, de o repetiție care nu a ieșit sau de felul în care sună o piesă, sau de un eveniment, sau cele de familie legate de copii, în general, când ne contrazicem asupra unor reguli pe care vrem să le inițiem în așa fel încât cei mici să aibă un program…
Mama are o vorbă sfântă: „Când e nervos lasă-l să se liniștească, nu-i zice nimic, când e nervoasă las-o să zică!” Eu cred că mama are mare dreptate, cel mai important, când vrei să-i spui o nemulțumire, este să găsești momentul și tonul potrivit…”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Citește și...