Elena Gheorghe, gest emoționant în memoria bunicii sale. Iar azi a lansat o piesă nouă, “Steaua imshata”

Publicat: 16/04/2019 | 21:31

Talentata artistă Elena Gheorghe a avut o relație specială cu bunica ei paternă, care, din păcate, a murit în urmă cu aproape doi ani. Recent, cântăreața a dezvăluit ce vrea să facă în memoria uneia dintre cele mai importante femei din viața ei. Iar astăzi, ea a lansat o piesă nouă, “Steauâ imshatâ”, așa cum a scris pe rețelele de socializare.

Citește și: Clipe dificile pentru Elena Gheorghe. A ajuns de urgență la spital

Dada se numără printre persoanele care au încurajat-o pe Elena Gheorghe să urce pe scenă și să-i încânte pe oameni cu vocea și talentul ei. Chiar dacă a părăsit această lume, bunica artistei trăiește în sufletul ei, motiv pentru care a decis ca al doilea album al său, pe care urmează să-l scoată pe piață, să fie un omagiu pentru aceasta. CD-ul cântăreței va fi lansat luna viitoare, mai exact pe 23 mai, la Sala Palatului în cadrul celui mai mare concert de muzica armânească din România.

Dada (n.r.: înseamnă “bunică” în aromână) a fost o persoană foarte specială în viața mea. Mereu a crezut în mine si m-a ambiționat, mi-a dat curaj. Încă de când am început proiectul meu solo, mi-a spus să scot și un album de muzică armânească, să arăt oamenilor cine sunt și de unde vin, să le dau să guste din folclorul armânesc care este atât de dulce și de pozitiv. În 2008, am lansat «Lilicea vreariei», iar acum, odată cu spectacolul de la Sala Palatului voi lansa și cel de al doilea album, a mărturisit artista, relatează libertatea.ro.

Citește și: Elena Gheorghe a spus adevărul nefardat despre soțul ei: “Aveam 15 ani când ne-am..”

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, au doi copii

În vârstă de 33 de ani, Elena Gheorghe are o carieră de succes şi o familie frumoasă. Ea a devenit mamă de fetiţă anul trecut. Bebelinda ei poartă numele Nicole. Ea mai are un băiat cu soţul său, pe Nicholas. Elena Gheorghe a devenit mamă pentru prima dată în 2013. Artista s-a căsătorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formaţiei Mandinga.

Citește și...