Ultima iubită a lui Victor Slav s-a combinat cu un dealer auto! Primele și singurele imagini cu noul cuplu

Autor: I.D.
Publicat: 07/07/2019 | 21:54

La patru luni după despărțirea de prezentatorul TV Victor Slav, Raluca Silea a dat marea lovitură în plan sentimental. ”Bombardiera” s-a combinat cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din Muntenegru. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale cu noua cucerire a sexoasei brunete. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, OPRITĂ ÎN TRAFIC PE AUTOSTRADĂ! POLIȚIȘTII AU INTRAT ÎN ALERTĂ: “ȘOFERUL A CONSUMAT SUBSTANȚE INTERZISE!” + PRIMA REACȚIE A DIVEI)

După o poveste de dragoste ca-n filme, care a durat aproximativ un an și s-a consumat departe de ochii curioșilor, Raluca Silea și Victor Slav și-au spus definitiv ”Adio”. Se pare că ”Bombardiera” n-a suferit prea mult după celebrul prezentator TV, iar la câteva luni după ”divorț” a reușit să îl cucerească pe unul dintre cei mai râvniți burlaci din Muntenegru. (NU RATA, AICI: MEGA-GALERIE CU ANDREEA ESCA ÎN COSTUM DE BAIE, LA MAMAIA! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL ȘTIRISTEI PRO TV)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii de-a dreptul senzaționale legate de noua relația a Ralucăi Silea, sexoasa brunetă care s-a iubit cu Victor Slav.

Potrivit surselor noastre, de puțin timp, sexoasa Raluca l-a cucerit pe Andrej Kalezic, un vestit dealer auto din Muntenegru, care pare să facă furori printre domnișoarele frumoase. Cei doi s-au cunoscut la o renumită competiție auto care s-a desfășurat în urmă cu câteva săptămâni și unde sexoasa româncă a participat. Din câte se pare, ”Bombardiera” i-a câștigat toată atenția tânărului afacerist din Muntenegru, care se pare că s-a îndrăgostit nebunește de brunetă. (NU RATA, AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A FĂCUT FIULUI SĂU UN CADOU DE NUNTĂ DE UN SFERT MILLION €!)

„Bombardiera”, alături de noul iubit

Cine este Raluca Silea

Fosta iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București. Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o cunoscută casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA, AICI: “FIUL SECRET” AL MILIONARULUI O ACUZĂ PE MAMA VITREGĂ: “A SUBEVALUAT MOȘTENIREA!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...