”Fratele” lui Gigi Becali i-a făcut fiului său un cadou de nuntă de un sfert million €!

Autor: I.D.
Publicat: 06/07/2019 | 22:27

Costa Sponte a ”rupt” logodna cu Simona Halep și s-a însurat cu Bianca, o superbă brunetă de la malul mării. Teia, socrul mare, nimeni altul decât “fratele” lui Gigi Becali, nu s-a uitat deloc la bani și i-a făcut fiului său un cadou de nuntă de un sfert de milion de euro. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase cu “bijuteria” pe patru roți a proaspătului însurățel.

Costa Sponte s-a căsătorit în luna mai. Nu cu Simona Halep, ci cu o studentă de doar 20 de ani, tot din Constanța (TOATĂ POVESTEA AICI). Fiul “fratelui” lui Gigi Becali și Bianca, femeia cu care a ales să își petreacă restul zilelor, și-au jurat credință în cadrul unei ceremonii fastuoase, după care au mers la un local de lux, situat în Buftea. Unde a urmat o petrecere ca-n filme.

Invitații au fost unul și unul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că, în urma evenimentului, fericitul mire s-a ales cu un superb Lamborghini Urus, al cărui preț de catalog este de 250.000 de euro. Darul ar fi venit chiar din partea lui Teia Sponte, omul de încredere al patronului de la FCSB. Socrul mare nu s-a uitat deloc la bani!

Modest, deși conduce un Lamborghini Urus

Costa Sponte a fost super încântat de “bijuteria” pe care a primit-o. De altfel, nu se desparte niciodată de superbul autoturism când iese în trafic. Lucru, de altfel, firesc. Omul este, însă, degajat, nu are niciun complex, și evită să iasă în evidență. Își vede de treabă în Capitală, merge la întâlniri și se bucură de minunatul Lamborghini Urus pe care l-a primit cadou.

Fiul ”fratelelui” lui Gigi Becali are, fără nicio exagerare, o viață de invidiat. Are o soție frumoasă, o mașină pe măsură și nu duce deloc grija zilei de mâine. În concluzie, este satisfăcut, din toate punctele de vedere! Iar faptul că ”rupt” logodna cu Simona Halep nu i-a dăunat absolut deloc.

(VEZI ȘI: Cine e bărbatul cu care a fost fotografiată Simona Halep în vacanţă)

Cine este Costa Sponte

Fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații lui Gigi Becali la FCSB, este un tânăr ambițios, care a luat note mari la școală, de-a lungul vremii. Poate pentru că urma să preia, așa cum se întâmplă de regulă în marile familii, afacerea tatălui său, Costa s-a pregătit intens, iar fișele școlare sunt argumentul! El a absolvit un colegiu economic din București, iar la Bac a avut o medie de 9,6, obținută după 7,9 la română, 10 la engleză, 9,7 la matematică, 10 la contabilitate și tot 10 la educație fizică. Costa Sponte a terminat apoi ASE-ul, Facultatea de Relații Economice Internaționale, apoi s-a înscris și la Master, pe care l-a absolvit cu brio.

(NU RATA: Dupa ea a suspinat iubitul Simonei Halep luni la randul. Costa Sponte s-a iubit cu fosta lui Radu Mazare Jr)

Bunica Simonei Halep o vedea măritată cu Costa

Bunica Simonei Halep o și vedea pe nepoata sa celebră la altar cu nimeni altul decât Costa Sponte. ”Are timp să se mărite. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept! Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam”, dezvăluia bunica jucătoarei de tenis, la acea vreme.

Costa, în schimb, nu a vrut să dea niciun detaliu, precizând doar: „Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc!“.

(CITEȘTE AICI: Ce avere are Simona Halep. Suma e fabuloasă)

Nu a negat niciodată relația cu ex-liderul WTA

Costa, fiul lui Teia Sponte, era văzut, în urmă cu aproximativ trei ani, alături de Simona Halep, care atunci începea urcușul spre primul loc WTA. Iar întâlnirile dintre cei doi ar fi devenit dese și, uneori, tandre. Costa nu a divulgat nimic, dar nici nu a negat o relație cu Simona, care avea să domine mai bine de un an tenisul mondial feminin. Totul părea că s-ar îndrepta spre o căsătorie, doar că… fiul “fratelui” lui Gigi Becali s-a însurat cu Bianca, o tânără studentă din Constanța, în vârstă de 20 de ani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...