BREAKING NEWS. Ex-logodnicul Simonei Halep se căsătorește cu o studentă de 20 de ani!

Publicat: 11/05/2019 | 00:15

Ultima bombă: Costa Sponte se căsătorește anul acesta! Și nu cu Simona Halep, ci cu o studentă de doar 20 de ani, tot din Constanța.  (Cel mai bine platit job din București) Iar CANCAN.RO, SITE-UL NR:1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare. (VEZI ȘI: Cine e bărbatul cu care a fost fotografiată Simona Halep în vacanţă)

Costa, fiul lui Teia Sponte, era văzut, în urmă cu aproximativ trei ani, alături de Simona Halep, care atunci începea urcușul spre primul loc WTA. Iar întâlnirile dintre cei doi ar fi devenit dese și, uneori, tandre. Costa nu a divulgat nimic, dar nici nu a negat o relație cu Simona, care avea să domine mai bine de un an tenisul mondial feminin. Totul părea că s-ar îndrepta spre o căsătorie, doar că…

Despre Simona și Costa nu s-a mai spus nimic, nu au mai fost văzuți împreună, iar ”logodna” s-a rupt! Costa și-a văzut de afacerile lui, Simona, de splendidul tenis pe care-l practică! Iar sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, au dezvăluit că fiul lui Teia Sponte iubește pe altcineva! Și nu de foarte mult timp. Este vorba de o tânără studentă din Constanța, în vârstă de 20 de ani.

Mai mult decât atât, cei doi au planuri mărețe! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Nici mai mult, nici mai puțin, în vara acestui an au de gând să facă nuntă mare! D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a mai aflat că studenta nu are nicio legătură cu lumea mondenă, nu este fițoasă și are un bun-simț ieșit din comun. Probabil, cu acest comportament, pe lângă frumusețe, a reușit să-l cucerească pe Costa, care este cu nouă ani mai mare decât ea. (NU RATA: Dupa ea a suspinat iubitul Simonei Halep luni la randul. Costa Sponte s-a iubit cu fosta lui Radu Mazare Jr)

Cine este Costa Sponte

Fiul lui Teia Sponte, unul dintre apropiații lui Gigi Becali la FCSB, este un tânăr ambițios, care a luat note mari la școală, de-a lungul vremii. Poate pentru că urma să preia, așa cum se întâmplă de regulă în marile familii, afacerea tatălui său, Costa s-a pregătit intens, iar fișele școlare sunt argumentul! El a absolvit un colegiu economic din București, iar la BAC a avut o medie de 9,6, obținută după 7,9 la română, 10 la engleză, 9,7 la matematică, 10 la contabilitate și tot 10 la educație fizică. Costa Sponte a terminat apoi ASE, la Facultatea de Relații Economice Internaționale, apoi s-a înscris și la Master, pe care l-a absolvit cu brio.

Bunica Simonei Halep o vedea măritată cu Costa

Bunica Simonei Halep o și vedea pe nepoata sa celebră la altar cu nimeni altul decât Costa Sponte. ”Are timp să se mărite. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept! Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam”, dezvăluia bunica jucătoarei de tenis, la acea vreme.

Costa, în schimb, nu a vrut să dea niciun detaliu, precizând doar: „Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc!“ (CITEȘTE AICI: Ce avere are Simona Halep. Suma e fabuloasă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...