Ministresa remaniată din Guvernul Dăncilă și-a angajat nora-dansatoare în club la cabinetul secretarului de stat!

Publicat: 07/07/2019 | 21:48

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii senzaționale despre o ”învârteală” la vârf, descoperită de reporterii D.A.S. Ministresa remaniată din Guvernul Dăncilă a reușit să-și transforme nora din dansatoare la bară în consilieră pe Fonduri Europene… În orice țară normală, asemenea dezvăluiri ar decapita personaje sus-puse. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, OPRITĂ ÎN TRAFIC PE AUTOSTRADĂ! POLIȚIȘTII AU INTRAT ÎN ALERTĂ: “ȘOFERUL A CONSUMAT SUBSTANȚE INTERZISE!” + PRIMA REACȚIE A DIVEI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul halucinante despre o ”mega-învârteală” în care ar fi implicată ministresa remaniată din Guvernul Dăncilă, nimeni alta decât Rovana Plumb. (NU RATA, AICI: MEGA-GALERIE CU ANDREEA ESCA ÎN COSTUM DE BAIE, LA MAMAIA! CUM ARATĂ, DE FAPT, TRUPUL ȘTIRISTEI PRO TV)

Potrivit unei surse D.A.S, categoria A, celebra politiciană și-a angajat nora-dansatoare în club la cabinetul secretarului de stat. Fără nicio recomandare profesională, iubita lui Bozo, siliconata Bianca Epuran, a devenit, peste noapte, consilieră pe Fonduri Europene.

Bozo și siliconata s-au combinat în urmă cu patru luni!

Povestea de iubire dintre controversatul Bozo și siliconata Bianca Epuran a debutat în luna aprilie a acestui an. La vremea respectivă, Bianca se număra printre dansatoarele unui renumit club din București, acolo unde se pare că a fost remarcată de fiul ministresei.

În urmă cu patru luni, atunci când Bozo și Bianca și-au asumat relația și s-au afișat pentru prima dată în clubul în care Bianca Epuran activa ca dansatoare, se pare că fiul Rovanei Plumb i-ar fi promis sexoasei iubite că va avea grijă de cariera ei. (NU RATA, AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A FĂCUT FIULUI SĂU UN CADOU DE NUNTĂ DE UN SFERT MILLION €!)

Bozo și sexoasa animatoare pe care Rovana Plumb ar fi angajat-o consilier la Fonduri Europene

Din câte au descoperit reporterii D.A.S, Bozo se pare că s-a ținut de promisiune și, într-un timp relativ scurt și cu ajutorul celebrei sale mame, a reușit să o ”aranjeze” în plan profesional pe siliconata de care s-a îndrăgostit nebunește. Fără nicio recomandare profesională, dansatoarea a ajuns consilieră la cabinetul secretarului de stat.

Iubita lui Bozo nu se sfiește să își prezinte, pe diferitele rețele de socializare, marea reușită profesională. Sexoasa Bianca Epuran se laudă în mediul virtual cu noul job pe care l-ar fi căpătat cu ajutorul direct al ”soacrei”, Rovana Plumb. (NU RATA, AICI: “FIUL SECRET” AL MILIONARULUI O ACUZĂ PE MAMA VITREGĂ: “A SUBEVALUAT MOȘTENIREA!”)

Bianca, mândră de noul job

Nu ar fi prima ”învârteală” la vârf

Din câte se pare, transformarea din dansatoare la bară în consilieră la Fonduri Europenie a iubitei lui Bozo nu ar fi prima ”învârteală” orchestrată de celebra politiciană. În trecut, Rovana Plumb, ministresa remaniată de Viorica Dăncilă, și-ar fi ajutat nora, fosta jurnalistă Ani Plumb, soția lui Andrei Plumb,  să prindă un job stabil și bine plătit într-o companie de stat. (NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI, APARIȚIE DE SENZAȚIE LA LOFT MAMAIA: AUDEMARS PIGUET DE 20.000 € PE MÂNĂ + UN OUTFIT DE MEGA-FIȚE!)

Ani Plumb ar fi fost și ea ajutată de mama-soacră

A intrat în politică în anul 1994!

În plan profesional, Rovana Plumb a intrat „în câmpul muncii”, în perioada comunistă, ca inginer, la fabrica de cosmetice Miraj București, în anul 1984. Cariera ei a mers ca unsă și după Revoluție, ajungând director comercial în perioada 1992-1994. Apoi, după ce fabrica s-a transformat în Gerovital Cosmetice SA, Rovana Plumb a condus-o din poziția de președinte, director general. În cele din urmă, fabrica avea să dea faliment, în 2010.

Între timp, însă, în 1994, pe când avea 34 de ani, tânăra directoare de la fabrica de cosmetice a intrat oficial în politică, devenind membru al PDSR (actualul PSD), pe vremea când partidul era condus de Oliviu Gherman.

Șapte ani a avut răbdare până a obținut o funcție de demnitar în Guvern. În perioada 2001 – 2004, în Guvernul Năstase, Rovana Plumb a fost președinta Protecției Consumatorului, cu rang de secretar de stat.

Adrian Năstase a avut încredere în ea și a luat-o și trezorier al campaniei lui electorale din 2004, pentru prezidențiale. De la finanțarea acelei campanii electorale i s-a tras lui Năstase și condamnarea la închisoare, doi ani cu executare în dosarul Trofeul Calității. Justiția a stabilit în 2012 că, în 2004, Năstase și-a finanțat campania electorală din taxele plătite de firmele care s-au înscris la un soi de concurs organizat de Inspectoratul de Stat în Construcții. În 2006, presa relata că și Rovana Plumb a fost audiată ca martor, de către procurorii anticorupție, în dosarul finanțării campaniei lui Adrian Năstase. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU ”ANDRELELE” REUNITE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...