Elena Udrea s-a întors în România!

Publicat: 08/07/2019 | 12:15

Elena Udrea s-a întors în România! Fostul ministru al Turismului a hotărât, în cele din urmă, să plece din Costa Rica și să revină în țară! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre întoarcerea în România a ex-șefei Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu! (CITEȘTE ȘI: MINISTRESA REMANIATĂ DIN GUVERNUL DĂNCILĂ ȘI-A ANGAJAT NORA-DANSATOARE ÎN CLUB LA CABINETUL SECRETARULUI DE STAT!)

UPDATE ORA 16.15. Elena Udrea: „Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață”

Într-un mesaj pe Facebook, Elena Udrea a transmis, luni după-amiază, că s-a întors în România, renunțând de bunăvoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Anterior, avocatul fostului ministru al Turismului declarase, la Antena 3: „Pot să confirm că Elena Udrea este în țară” (VEZI DETALII AICI)

Da, m-am întors în România.

Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare. 
Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.
Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.
Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presă care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul.
Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!
Doamne, ajută!

P.S. Am intrat în țară prin vama Giurgiu, la ora șase în această dimineață. Am ales o varianta mai rapidă decât să aștept o cursă de azi, spre Otopeni. Nicio altă speculație nu își are rostul”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Știrea inițială

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de-a senzaționale despre fostul ministru al Turismului. (CITEȘTE ȘI: ”EURO-FANTASTICUL” ROMÂNIEI A APĂRUT LA MAMAIA CU UN BENTLEY DE 250.000 €!)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, Elena Udrea s-a întors pe meleagurile natale. Din câte se pare, fosta ”mână dreaptă” de la Cotroceni a aterizat noaptea trecută pe Aeroportul Otopeni. Elena Udrea a sosit în România împreună cu mama și cu fiica ei, Eva. Fostul ministru a declarat în repetate rânduri că vrea să se întoarcă acasă pentru a se putea apăra în procesele pe care le are.

Elena Udrea s-a întors în România

A plecat în februarie, anul trecut, în Costa Rica

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica. (NU RATA, AICI: ULTIMA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN DEALER AUTO! PRIMELE ȘI SINGURELE IMAGINI CU NOUL CUPLU)

Citește și...