Un plătitor i-a ”decontat” asistentei lui Răzvan & Dani consumația de la NUBA de ziua ei!

Publicat: 08/07/2019 | 22:38

Statutul de femeie liberă pare că i se potrivește de minune sexoasei asistente de la matinalul Antenei. Deși, inițial, s-ar fi împotrivit din răsputeri divorțului, acum despărțirea pare doar o formalitate. Ramona Olaru și-a organizat petrecerea aniversară la NUBA Mamaia, cu ajutorul unui ”plătitor” calificat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini senzaționale. (CITEȘTE ȘI: MINISTRESA REMANIATĂ DIN GUVERNUL DĂNCILĂ ȘI-A ANGAJAT NORA-DANSATOARE ÎN CLUB LA CABINETUL SECRETARULUI DE STAT!)

Vestea că Ramona Olaru, sexy-colega de platou a matinalilor Răzvan şi Dani, s-a separat de Bogdan, după cinci ani de relaţie şi trei de căsnicie, a şocat, fără îndoială, lumea showbiz-ului autohton. Totuşi, vedeta de televiziune nu mai pare atât de afectată de acest eveniment din viaţa ei. (NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” ROMÂNIEI A APĂRUT LA MAMAIA CU UN BENTLEY DE 250.000 €!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe blondină în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral, NUBA Mamaia, acolo unde sexoasa a ales să celebreze împlinirea celor 30 de veri, dar și statutul de femeie singură.

Împreună cu câțiva prieteni, printre care s-au numărat Cătălin Cazacu și actorul Levent Sali, asistenta matinalului de la Antenă a petrecut la maximum, cu multe sticle de șampanie scumpă. În repetate rânduri, ospătarii din celebrul club au adus la masa asistentei mai multe frapiere pline-ochi. (NU RATA, AICI: SEXY-ASISTENTA TV, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: ”SOȚUL MEU E LA POLUL OPUS FAȚĂ DE MINE… ȘI EU AM ZIS SĂ-I RESPECT TREABA ASTA!”)

Ramona Olaru, mega-party la Nuba Mamaia de ziua ei

Un plătitor i-a ”decontat” consumația de la NUBA!

Potrivit informațiilor obținute de site-ul nr.1 din România, sexoasa Ramona Olaru a fost “susținută” în organizarea mega-chefului de la Nuba Mamaia de un ”domn bine”, care se pare că ar fi susținut în totalitate cheltuielile cu nota colosală.

La finele party-ului, după ce ”plătitorul” s-a asigurat că totul este achitat, Ramona Olaru a părăsit clubul cu pricina cu brațele pline de flori. Din câte se pare, sexoasa blondină și prietenii alături de care a petrecut în Nuba s-au decis să schimbe “terenul de joc” și au plecat din Mamaia în căutarea unui alt loc de distracție. (NU RATA, AICI: ULTIMA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN DEALER AUTO! PRIMELE ȘI SINGURELE IMAGINI CU NOUL CUPLU)

Sexy-asistenta a plecat de la Nuba cu un braț de flori

Episodul care ar fi produs divorțul

În urmă cu aproximativ o lună, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (VEZI AICI, DETALII)

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (NU RATA, AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, OPRITĂ ÎN TRAFIC PE AUTOSTRADĂ! POLIȚIȘTII AU INTRAT ÎN ALERTĂ: “ȘOFERUL A CONSUMAT SUBSTANȚE INTERZISE!” + PRIMA REACȚIE A DIVEI)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)