Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună după ”divorțul” din weekend!

Publicat: 09/07/2019 | 15:50

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu unul dintre cele mai comentate cupluri din showbiz-ul românesc. După ce, weekendul trecut, s-a zvonit că s-au despărțit a patra oară, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au făcut apariția, braț la braț, într-un mall din Capitală. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! CE CĂUTA BIANCA ÎN PORSCHE CU ȘOFERUL DROGAT + DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIRE: ”EA S-A DISTRAT, A ACȚIONAT CA O FEMEIE SINGURĂ! MI-A ZIS CĂ…”)

În urmă cu puțin timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Alex Bodi și pe Bianca Drăgușanu într-un renumit mall din București, acolo unde cei doi s-au relaxat la o scurtă sesiune de shopping.

Împreună cu fiica cea mare a musculosului afacerist, Alex și Bianca au luat la bani mărunți câteva magazine de haine din respectivul centru comecial. Contrar tuturor zvonurilor, care s-au mediatizat cu intensitate weekendul trecut, conform cărora cuplul s-ar fi despărțit, situația dintre celebra blondă și afacerist pare să fie pe un făgaș normal. Relația celor doi pare să fie mai sudată ca niciodată: se înțeleg de minune, chiar dacă, recent, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un incident pe autostradă, alături de unul dintre liderii clanului Kalu (DETALII AICI).

După sesiunea de cumpărături, cei trei s-au oprit la un restaurant din incinta centrului comercial, unde s-au bucurat de câteva delicatese. (NU RATA, AICI: UN PLĂTITOR I-A ”DECONTAT” ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI CONSUMAȚIA DE LA NUBA DE ZIUA EI!)

Bianca & Bodi, din nou împreună după ”divorțul” din weekend!

“De data asta nu ne-am certat”

Alex Bodi a ținut să clarifice zvonurile din ultima perioadă conform cărora relația cu sexoasa Bianca ar fi ajuns la final. (CITEȘTE ȘI: GRAVIDA LUI ADI MINUNE FUMEAZĂ CA ȘERPOAICA ÎN LUNA A 7-A DE SARCINĂ!)

„De data asta nu ne-am certat. Eu am fost plecat, ea în țară, dar nu pot să zic că ne-am certat. A zis Bianca că este o femeie singură?! Dacă ea a afirmat public faptul că este o femeie singură, eu îi accept decizia. Bine, acum a acționat ca o femeie singură. S-a dus cu prietenele la mare. S-a dus și s-a distrat”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar cei doi au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, Bianca și Victor au divorţat.

Ulterior şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. (NU RATA, AICI: FIUL MILIONARULUI, FILMAT „ÎN FLAGRANT” DUPĂ UN CHEF LA NUBA! A URCAT LA VOLAN CU TOATE CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)