Adevărul despre bărbatul cu care ”Fata de la Meteo” a fost filmată în timp ce se săruta la 1 an de la divorţ! Avem declaraţii în premieră. Noul iubit al vedetei PROTV: ”Am divorţat, iar Magda…”

Publicat: 27/10/2017 | 00:00

Divorţată anul trecut, prezentatoarea Pro TV Magda Pălimariu şi-a refăcut repede viaţa şi pare să fie îndrăgostită până peste cap de actualul ei iubit, un bărbat cu o importantă funcţie publică. Nu mai contează nici că el a fost căsătorit şi are două fete, căci pare să aibă tot ce-i trebuie Magdei! Nu i-a fost dat să meargă lucrurile cu prima soţie, dar asta nu însemnă că nu ar putea să se întâmple cu sexy-prezentatoarea de la Pro TV! (VEZI ŞI: După ce a ”fugit” cu iubitul vedetei Antena 1 în Bulgaria, vedeta Pro TV a păţit-o! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are întreaga poveste. Diana Munteanu a băgat groaza în Magda Pălimariu)

Parcă niciunul dintre apropiaţii săi n-a mai văzut-o atât de fericită pe Magda Pălimariu, care a divorţat anul trecut de Adrian Bogdan Moisescu, patronul unei firme de securitate din Capitală. Cel puţin aşa a apărut în imaginile CIAO.ro, râzând cu poftă, iar apoi sărutându-şi tandru iubitul, ceea ce pare să demonstreze că relaţia lor este înflăcărată. Parcă nici nu mai are importanţă că bărbatul care îi aduce fericire Magdei, Sorin Mierlea, a fost căsătorit şi are doi copii, spun surse din apropierea celor doi îndrăgostiţi.

Sursele citate au povestit pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, că Magda şi Sorin se cunosc cam de trei ani, iar atunci când lucrurile au devenit serioase între ei, el i-a spus că este divorţat. Anul trecut, însă, cel puţin potrivit declaraţiei sale de avere, Sorin Mierlea figura în continuare căsătorit cu Mihaela Mierlea, care nu îi este doar soţie, ci şi colegă de serviciu. Sorin Mierlea este preşedintele unei importante structuri non-guvernamentale, InfoCons, o asociaţie de protecţie a consumatorilor.

(CITEŞTE ŞI: Am aflat cine este noul iubit al Magdei Pălimariu)

Mai mult decât atât, Sorin i-ar fi spus Magdei că una dintre cele două fiice ale sale învaţă la Londra, iar cealaltă locuieşte cu mama lui la Braşov. Averea celui care protejează interesele consumatorilor nu este de neglijat, pentru că deţinea, împreună cu soţia lui, cinci terenuri, un apartament şi o vilă în Voluntari, care, însă, nu apare trecută în declaraţia de avere. Restul bunurilor sunt deţinute în comun cu soţia în declaraţia din 2016, ceea ce înseamnă că între ei nu a survenit un partaj, cel puţin nu într-o instanţă de judecată.

Sorin Mierlea: „Sunt divorţat de mai mult timp”

Misterul a fost desluşit chiar de către Sorin Mierlea. ”Sunt divorţat de mai mult timp de soţia mea, dar apăream în continuare ca soţ şi soţie în declaraţia de avere din 2016 pentru că ea este depusă pentru anul 2015. Eu am divorţat amiabil, la notar, la începutul lui 2016 şi de aceea nu se poate găsi divorţul pe portalul instanţelor de judecată”, a explicat Sorin Mierlea, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România. El nu a negat relaţia apropiată cu Magda Pălimariu, despre care a spus, în ciuda faptului că au fost filmaţi sărutându-se, că este ”o bună prietenă, o cunoştinţă şi o amică”. ”Nu văd care este problema, ea este o femeie liberă, eu un bărbat liber, amândoi divorţaţi. Nu mă ascund”, a subliniat Sorin Mierlea.

(VEZI ŞI: La un an de la divorţ, ProTV-ista Magda Pălimariu iubeşte din nou! Imaginile o dovedesc)

Cât despre fosta lui soţie, Mihaela este fiica unui poliţist de rang înalt, fost şef de IPJ, iar Sorin este un om cu legături puternice în zona serviciilor secrete. A fost asociat cu Daniel Moldoveanu, şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii în mandatele prezidenţiale ale lui Traian Băsescu, dar a avut legături şi cu Ion Cosmin Jinga, un afacerist afiliat grupului de interese Poteraş-Udrea-Cocoş-NIRO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...