Giani Kiriță a răbufnit după ce i-a fost adresată o întrebare despre fosta soție. Ce l-a deranjat atât de mult

Publicat: 17/04/2019 | 20:44

Nu mai e un secret pentru nimeni că Giani Kiriță și fosta soție, Daniela, nu au o relație amicală, deși au doi copii împreună: Roxana și Marco. Iar azi, fostul fotbalist a răbufnit după ce i-a fost adresată o întrebare despre fosta parteneră de viață, el fiind foarte categoric în răspunsul oferit.

Citește și: Cătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate despre fostele iubite! Ce i-au reproșat femeile din viața lui

Giani Kiriță a răbufnit după ce i-a fost adresată o întrebare despre fosta soție

Giani Kiriță are 42 de ani și… este un bărbat divorțat de mai bine de mai bine de un deceniu. Azi, el a acceptat provocarea de a oferi un interviu și, având în vedere că împreună cu el erau Cătălin Cazacu și Victor Slav, discuțiile au ajuns și spre un capitol din viața lui pe care îl ține închis: fosta lui soție. Întrebat de redactorul șef al revistei VIVA! dacă ar fi de acord ca fosta soție să facă un roast despre el, așa cum Bianca Drăgușanu a făcut despre fostul soț, acesta nu a dorit inițial să răspundă la întrebare. Ulterior, fostul fotbalist de la Dinamo, a oferit un răspuns negativ categoric.

Citește și: Victor Slav a spus adevărul despre majorarea pensiei alimentare, cerută de Bianca Drăgușanu la TV

“Giani, dacă una dintre fostele tale partenere ar veni să facă un roast cu tine? Dar dacă acea femeie ar fi fosta ta soție?”, a spus Dana Enache, redactorul șef al revistei VIVA!.
“Dacă l-ar face cum l-am făcut noi în emisiunea de data trecută (n.r.: când Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au fost invitați în platoul show-ului «Vulturii de noapte»), aș accepta cu mare plăcere, pentru că a fost un roast în care toată lumea s-a bucurat, feedback-ul a fost foarte bun, am primit sute de mesaje în care toți au râs și s-au simțit foarte bine. Până la urmă ăsta e scopul show-ului. (…).

E o întrebare la care trebuie să dau răspuns? Nu știu, nu cred. Relația mea cu fosta mea soție nu este cum este a lui Victor, noi am avut foarte multe clinciuri în atâția ani de când sunt divorțat, aproape 12 ani, și nu aș accepta în primul rând. E «Nu!» din acela, hotărât”, a declarat Giani Kiriță în cadrul live-ului făcut pe pagina de Facebook a revistei VIVA!.

Citește și: Giani Kiriță nu s-a putut abține și a spus-o la TV: “Cazacu, să nu începi cu Brigitte!”

Retras din activitatea de fotbalist, Giani Kiriță se pregătește să devină antrenor. El și-a exersat talentul și aptitudinile în Republica Dominicană, unde a antrenat echipa “Războinicii” de la “Exatlon”, sezonul 2.

Citește și...