Cătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate despre fostele iubite! Ce i-au reproșat femeile din viața lui

Publicat: 17/04/2019 | 21:22

Oficial, Cătălin Cazacu este un bărbat singur, însă… de-a lungul timpului, multe femei celebre de la noi i-au trecut prin pat. În cadrul unui interviu oferit recent, cunoscutul motociclist a fost provocat să vorbească despre fostele lui iubite, iar mărturisirile sale sunt neașteptate. La un moment dat, el a dezvăluit și ce i-au reproșat cel mai des fostele partenere de viață.

Citește și: Giani Kiriță a răbufnit după ce i-a fost adresată o întrebare despre fosta soție. Ce l-a deranjat atât de mult

Cătălin Cazacu a acceptat invitația la un interviu la care au participat și colegii săi: Giani Kiriță și Victor Slav, alături de care prezintă emisiunea “Vulturii de noapte”. După ce fostul fostbalist de la Dinamo a fost provocat să spună dacă ar accepta sau nu ca una dintre fostele iubite să facă un roast despre el, motociclistul a fost pus în aceeași situație.

“Cătălin, aceeași întrebare. Mi-ar fi foarte greu să mă gândesc la una dintre iubitele tale, pentru că ai avut multe”, a spus Dana Enache, redactorul șef al revistei VIVA!.

În trecut, Cătălin Cazacu s-a iubit cu Ilinca Obădescu, Ana Roman, Denisa Tănase, dar și cu Brigitte Năstase, pe vremea când aceasta era căsătorită cu fostul tenismen. “Lumea te crede, dar nici tu să nu mai faci, așa zicea o vorbă. (…). Am zis că dacă discuția ajunge într-un făgaș personal și nu avem nicio scăpare, ceilalți doi sar în ajutor. D-aia te căutam cu privirea (n.r.: pe Giani Kiriță), să sărim în ajutorul lui (n.r.: lui Victor Slav). Acum eu nu am o problemă, să știi că eu acest roast îl primesc în fiecare zi, adică, dacă ar fi să îmi iau telefonul, la mine se întâmplă acest lucru. Mie mi se pare că autoironia este o calitate a oamenilor deștepți și pot să fac eu mișto de mine; și dacă eu pot fac mișto de mine, 1000% poate să facă oricine. (…).”, a declarat Cătălin Cazacu în cadrul live-ului făcut pe pagina de Facebook a revistei VIVA!.

“Vobim despre mama copilului tău, mă”, a intervenit Giani Kiriță.

Cătălin Cazacu are un băiețel cu Nyko Delinescu, o cântăreață de muzică de petrecere cu care a avut o relație de patru ani.

“Nu, nu, n-am nominalizat. Exact cum ți-am spus: toate persoanele care au trecut măcar o dată prin viața mea mi-au rămas dragi, indiferent cum s-a terminat sau nu s-a terminat și nu port ranchiună, așa că orice spun sunt convins că nu o să mă atace”, a subliniat colegul de prezentare a lui Victor Slav.

Citește și: Victor Slav a spus adevărul despre pensia alimentară cerută de Bianca Drăgușanu la TV

Artista și cunoscutul motociclist s-au despărțit în urmă cu mai bine de 10 ani. Ei s-au iubit foarte mult, deși a existat o diferență de vârstă: Nyko Delinescu este cu 9 ani mai mare. Într-un interviu mai vechi, mama copilului lui Cătălin Cazacu a spus: “In ultimul an ne-am tot despartit si ne-am impacat, lucrurile s-au stricat inainte sa vina copilul. Cand am ramas gravida, m-a interesat mai mult burtica decat barbatul de langa mine. S-au stricat lucrurile usor, usor. Nu ne-am despartit pentru ca nu ne mai iubeam. El e un baiat rebel, dornic sa cunoasca toate papusile si eu m-am retras din relatia asta”, relatează wowbiz.ro. Cântăreața și fostul concurent de la “Exatlon” au rămas în relații amicale de dragul lui Andrei, care a rămas în grija vedetei.

Ce i-au reproșat femeile din viața lui Cătălin Cazacu

“Care este reproșul pe care îl auzi cel mai des, Cătălin, din partea femeilor?”, a întrebat jurnalista.

“Că nu pot să mă maturizez. Vai, nu poți să te faci și tu om? Niciodată nu am înțeles ce înseamnă”, a declarat cunoscutul motociclist.

 “La 33 de ani n-ai cum. Îți trebuie încă șapte”, a glumit Giani Kiriță.

“Asta am spus și eu, mi se pare că este o capcană să te maturizezi și e o capacană în care eu nu vreau să cad niciodată. Și asta e: cine mă suportă, mă va suporta așa. Sunt un copil, o să rămân un copil și nu vreau să mă maturizez. Îmi plac jucăriile”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Sportiv de performanță, Cătălin Cazacu e campion național la motociclism. Supranumit și rebelul motociclist al României, el este unul dintre cei mai apreciați piloți. În cadrul unui interviu mai vechi, sportivul a declarat: “Visul meu este ca, undeva în jurul vârstei de 40 de ani, să vând tot ce am aici și să mă mut pe o barcă și să navighez”.

Citește și...