Victor Slav a spus adevărul despre pensia alimentară cerută de Bianca Drăgușanu la TV

Publicat: 17/04/2019 | 19:52

Astăzi, Victor Slav și prietenii săi: Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, au acceptat să ofere un interviu sincer despre viața lor publică, dar mai ales despre cea privată… și, desigur, despre femeile cu care s-au iubit. La un moment dat, prezentatorul a fost provocat să vorbească despre majorarea pensiei alimentare, cerută de Bianca Drăgușanu la TV.

Citește și: Giani Kiriță a răbufnit după ce i-a fost adresată o întrebare despre fosta soție. Ce l-a deranjat atât de mult

Victor Slav, adevărul despre majorarea pensiei alimentare, cerută de Bianca Drăgușanu la TV

În vârstă de 38 de ani, Victor Slav a ținut să lămurească, încă de la începutul interviului, unele aspecte legate de apariție fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, și a lui Cătălin Botezatu în platoul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. El a subliniat că are o relație foarte bună cu mama fiicei sale, dar și cu celebrul designer.

“Hai să o luăm punctual. Unu la mână: eu și cu Cătălin Botezatu suntem colegi și avem o relație foarte ok, iar doi: eu cu Bianca, mama copilului meu, suntem la fel, într-o relație foarte, foarte bună. Suntem oameni civilizați, așa că nu văd de ce nu am putea să fim pe canapea într-o emisiune, care, apropo, este emisiunea mea și a celor doi colegi”, a spus Victor Slav în cadrul unui live făcut pe pagina de Facebook a revistei VIVA!.

Citește și: Victor Slav, declarație șocantă despre Adi Cristea, la 5 ani de la divorțul de Bianca: “Ea se dădea mare că trebuie să aibă un fotbalist”

“Mi se pare mie sau te înțelegi cu Bianca mai bine decât pe vremea când erați împreună?”, a întrebat Dana Enache, redactorul șef al revistei VIVA!.

Citește și: Cătălin Cazacu, mărturisiri neașteptate despre fostele iubite! Ce i-au reproșat femeile din viața lui

“Ce pot să spun?! Am avut momente bune și momente rele. În momentul de față, dacă compari cu momentele rele când eram un cuplu, da, mă înțeleg mult mai bine. Dar ce se întâmplă acum, eu zic că este normal să fie între doi oameni care au de crescut un copil”, a mărturisit Victor Slav.

Citește și: Bianca Drăgușanu a povestit un moment stânjenitor din timpul relației cu Victor Slav! “Stiu că ți se face rău”

La un moment dat, prezentatorul de la Kanal D a fost întrebat despre majorarea pensiei alimentare – un subiect adus în discuție de Bianca Drăgușanu chiar în cadrul emisiunii moderată de Victor Slav. Fostul soț al vedetei nu a oferit direct răspunsul, însă… ulterior, el a spus că, de fapt, a fost o “o glumiță” în timpul roast-ului făcut de Bianca Drăgușanu

“Dar despre subiectul pensie alimentară, ce ne poți spune?”, a întrebat jurnalista.

“Ei, după cum ai observat, a fost un roast la noi în emisiune. Nouă ne place să spunem un roast marca «Vulturii de noapte», un altfel de roast, că nu a fost chiar un roast ca la carte. Știm cu toții ce înseamnă ca la carte un roast. A fost light (n.r.: ușor) ca să spunem adevărul și aia a fost, bineînțeles, o glumiță care făcea parte din acel moment”, a răspuns Victor Slav.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.

Citește și...