Victor Slav, declarație șocantă despre Adi Cristea, la 5 ani de la divorțul de Bianca: „Ea se dădea mare că trebuie să aibă un fotbalist”

Publicat: 17/04/2019 | 11:33

Momente cu adevărat șocante în timpul emisiunii ”Teo Show”, moderată de Teo Trandafir la Kanal D. Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Victor Slav au fost invitați la Teo Show și au vorbit despre ediția din 16 aprilie a emisiunii ”Vulturii de Noapte”.

La un moment dat, discuția a început să se învârtească în jurul… Biancăi Drăgușanu, iar reacția lui Victor Slav a fost uimitoare. „Tu spui „Bianca, cred că tu ai nevoie de un fotbalist în viața ta!”, i-a spus Bursucul lui Giani Kiriță, povestind unul dintre momentele fabuloase din emisiunea ”Vulturii de noapte”.

„A mai avut unul”, a intervenit Teo Trandafir, repetând răspunsul pe care Victor Slav i l-a dat Biancăi Drăgușanu. „Băi, i-a plecat din suflet. Nu era partea ta de roast”, a spus Bursucu râzând, consemnează wowbiz.ro.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu

„Momentele astea de sinceritate…”

În timpul discuției, Victor Slav a făcut referire la perioada în care Bianca Drăgușanu era alături de Adi Cristea.

„O să vedeți că în timpul roast-ului noi mai avem discuții. Nu numai eu, mai intervine și Giani și…”, a intervenit și Victor Slav. ”Se dădea mare că trebuie să aibă un fotbalist, stai liniștit că a mai avut”, a mai spus el, făcând referire la relația pe care Bianca a avut-o cu fotbalistul Adrian Cristea.

„Momentele astea de sinceritate nu se lasă cu dureri sufletești?”, a întrebat Teo Trandafir, într-o notă mai serioasă. „Păi de ce, a fost ceva ce nu..?”, a început Victor Slav să răspundă, dar a fost întrerupt de Cătălin Cazacu: „A zis ceva ce nu e adevărat?”

Adi Cristea și Bianca Drăgușanu
Citește și...