Giani Kiriță nu s-a putut abține și a spus-o la TV: “Cazacu, să nu începi cu Brigitte!”

Publicat: 09/04/2019 | 12:23

Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu au fost invitați în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir ca să vorbească despre revenirea show-ului “Vulturii de noapte” pe micile ecrane. La un moment dat, fostul fotbalist nu s-a putut abține și i-a spus o replică directă cunoscutului motociclist.

Citește și: Victor Slav, limbaj vulgar în direct la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir: “Înseamnă că ești p#$%*@r”

Giani Kiriță nu s-a putut abține și a spus-o la TV: “Cazacu, să nu începi cu Brigitte!”

După ce au vorbit despre surprizele pe care le-au pregătit pentru telespectatori, cei trei “vulturi” au fost provocați să intre într-un joc. Astfel, ei au ales dintre trei femei celebre pe cea cu care “ar petrece o noapte”, pe care “ar lua-o de nevastă” și pe care “ar trimite acasă”. Cel care a deschis jocul a fost Cătălin Cazacu, iar vedetele pe care le-a avut la alegere au fost Michelle Obama, Melania Trump și Brigitte Macron, nu Brigitte Sfăt cu care acesta a avut o relație în timp ce era căsătorită cu Ilie Năstase. Vă reamintim că în vara anului trecut CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat în exclusivitate pozele incendiare pe care bruneta i le-a trimis fostului concurent de la “Exatlon”.

“Cazacu să înceapă. Cazacu, să nu începi cu Brigitte!”, a spus în glumă Giani Kiriță.

“Așteptam gluma asta”, a reacționat Cătălin Cazacu.

Teo Trandafir a explicat cu amănunte regulile jocului: “Sunt trei gagici: una o iei de nevastă, una pentru o noapte și una o trimiți acasă. E simplu”.

După momente bune de gândire, Cătălin Cazacu a ales să o trimită pe prima doamnă a Franței acasă, iar despre Michelle Obama a spus că ar lua-o de soție, în timp ce alături de Melania Trump ar prefera să petreacă o noapte.

“Trump (n.r.: cu Melania Trump ar petrece o noapte) și 100% Brigitte (n.r.: Brigitte Macron) pleacă acasă. Și pe Michelle Obama o iau acasă”, a spus Cătălin Cazacu.

Citește și: Brigitte Macron a făcut furori în costum de baie, dar imaginea e prelucrată! Cum arată, de fapt, Prima Doamnă a Franței

Ulterior, le-a venit rândul și colegilor lui de prezentare de la show-ul “Vulturii de noapte”, care va rula în această noapte la Kanal D, de la ora 23:00. “Gina Pistol se duce acasă, cu Alina Pușcău, doar o noapte și pe Inna aș lua-o de nevastă”, a afirmat Victor Slav. “Cu Shakira aș petrece o noapte, pe Roxana Ionescu o trimit acasă (n.r.: e iubita prietenului său) și pe Andreea Raicu aș lua-o de nevastă”, a spus Giani Kiriță.

Citește și...